Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eureka...eureka...

szukam sukienki do tych butow

Polecane posty

mam nadzieje, ze wiesz, ze wszelkie inne rejstopy niz czarne kryjace lub kolorowe kryjace beda zbrodnia do tych butow. jesli chcesz wersje odwazna to bym postawila na prosta i klasyczna sukienke w tym samym kolorze lub innym krzykliwym a do tego wszystkie dodatki czarne lacznie z paznokciami. w wersji spokojniejszej - czarna klasyczna sukienka a do tego dodatki (lacznie z torebka) w kolorze butow.

Gość kedi
Zgadzam sięz przedmówczynią Tylko czarne rajstopy i ... Wybraąłbym czarną sukienkę, w miarę możliwości jednolitą. DOdartki srebrne (takie jak kolor obcasa). Możesz mieć problem z doborem torebki, dlatego postawiłabym na czarną, ale (jak już przyjdą Ci do domu buty), poszukałabym w tym samym kolorze szala, rękawiczek, naszyjnika, kolczyków... Tak sobie jeszcze patrze, ze może rozwiązaniem byłaby też bardzo jednolita i spokojna sukienka w kolorze srebrnym...I srebrne (szare) rajstopy... Tylko musisz uważać z tym, żeby natrafić na ten sam odcień koloru ...

Gość ugly girl
Jak to kryjące? Moim zdaniem możesz w ogóle iść bez rajstop, przeciez na sali jest ciepło, a do kosciola mozesz zalozyc jakie tylko chcesz i pozniej je zdejmiesz. Poza tym na pewno pojedziesz w kozakach na slub, wiec nie widze problemu:) W ogole jakos nie podoba mnie sie polaczenie peep toe z rajstopami :O

Gość kobieta zimenna jest
A dlaczego cieliste rajstopy to wicha? Przecież to klasyk. Wg Was nie pasuja one do fasonu butów, czy do ich koloru? Bo nie bardzo rozumiem

koloru. naprawde. moze dziesiec lat temu to polaczenie byloby ok. teraz bedzie rownoznaczne z "obwieszona jak choinka" nie wiem jak inaczej ten efekt porownac. tylko czarne i matowe. wtedy buty moga uchodzic za ekstrawaganckie. z cielistymi beda po prostu tandetne :(