Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna blondynka

babeczki doradźcie!!

Polecane posty

Gość ciemna blondynka

mam włosy odcień ciemny blond. kupiłam farbę 28 myć garniera w odcieniu orzech laskowy. nie farbowałam nigdy wcześniej włosów i się trochę boję czy mi dziwny kolor nie wyjdzie farbować czy nie??

Gość misia puszapka
radze ci nie farbowac po co sobie niszczyc włosy jesli jest to szampon koloryzujący to oki choc ten kolor nie wiem co ci wyjdzie

Gość ciemna blondynka
no szampon do 28 myć włosów

Gość misia puszapka
jesli szampon to oki ale to nie jest tak ze po tych 28 myciach bedziesz miala wł.osy jak przed farbowaniem dlatego zastanów sie

Gość ciemna blondynka
wiem właśnie... dlatego od tygodnia się zastanawiam...

Gość misia puszapka
jesli chcesz nie przeszkadza ci to ze mozesz nie wrócic juz do naturalnego koloru to farbuj

Z szamponem można poszaleć bo po jakimś czasie się zmyje a jeśli chodzi o farbę to tylko u fryzjera dobierze odpowiedni odcień i równo nałoży.

Gość ciemna blondynka
w sumie mogę potem wrócić - przefarbować na ciemny blond a potem pomęczyć się z odrostami;P

Gość misia puszapka
odrosty nie ladnie wyglądaja chyba ze nie widac duzej róznicy to ok

Gość ciemna blondynka
czytałam kiedyś temat o farbowaniu na kafe i dziewczyny polecały garniera i loreala. no i pisały, że garnier szybciej schodzi... więc na tę markę się zdecydowałam. ale trochę się boję bo jak oglądam na necie fotki to te odcienie podpisane orzech laskowy są b. różne. nie chciałabym by wyszło tak :/ http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/27960.jpg

Gość misia puszapka
ona i on zbierają złom jestes chamem jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to zamknij jadaczke

Gość Ona i on zbierają złom
milo mi tez cie lubie moze tobie tez doradzic w jakims dylemacie??

Gość ciemna blondynka
to już nie można mieć dylematów? nikt cię nie zmusza do odpisywania na ten temat :P

Gość misia puszapka
po prostu troche kultury oczekuje

Gość Martynkowska __23
bez przesady tydzień się zastanawiasz czy na włosy nałozyć szampon koloryzujący?? Przecież ci się spłucze to nie masz co panikować...bardzo dobrze robisz masz włosy nijakie, przynajmniej coś zmienisz, odświeżysz.

Gość ciemna blondynka
no się zastanawiam bo nie farbowałam nigdy. też coś chcę zmienić ale wolałam zapytać - a nóż widelec któraś farbowała na taki kolor to odradzi albo namówi:P

Gość Martynkowska __23
jak nie farbowałaś to tym bardziej coś zmień bo ciemny blond to niestety najbrzydszy naturalny odcień włosów (zazwyczaj szary i myszowaty) nawet jeśli nie wyjdzie takie jak chcesz to zaraz się zmyję więc nie rozumiem twojej paniki...a włosy na fotce którą dałaś mają śliczny odcień nie wiem o co ci chodzi ( na ale nie przejmuj sie tobie taki nie wyjdzie jej robił stylista za 20-krotnośc twojej farby) też mam odcień ciemny blond, od lat zmieniam kolor włosów (bardzo o nie dbam więc nie są bardzo zniszczone) teraz mam bursztyn casting i jestem bardzo zadowolona. Tobie też proponuje więcej chęci do zmian Pozdrawiam