Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleslav

intymny zapach kobiety

Polecane posty

Gość koleslav

Mam do Was pytanie drogie dziewczyny. Wiąże się to z problemem, przed którym niedawno stanąłem. Otóż moja dziewczyna chyba zapomniała, żeby przed zbliżeniem zadbać o higienę. Nie mieszkamy razem ale nigdy nie było z tym problemu, np. w wakacje zawsze przed snem braliśmy prysznic. Od jakiegoś czasu jak przychodzę do niej i następuje to co powinno nastąpić to... no właśnie, rozbieram ją a tam w majtkach wkładka higieniczna. A to oznacza, że nie było prysznica przed spotkaniem;/ Jak powinienem zareagować żeby jej nie urazić? Może myśli, że ta wkładka pochłania wszystkie zapachy i nie trzeba się już umyć? (cholerne reklamy tv;/) Wiem, że czeka mnie rozmowa na ten temat, ale naprawdę nie wiem jak zacząć, co powiedzieć żeby nie zrobić jej przykrości ani nie zawstydzić. Mnie na pewno byłoby strasznie głupio gdyby ona powiedziała mi o podobnym problemie... Dla jasności, bo obawiam się głupich komentarzy, ja o higienę dbam i jeszcze nigdy nie zdażyło mi się pójść do dziewczyny bez uprzedniego prysznica. Proszę o jakieś porady. Pozdrawiam

Gość ja tez kiedys
może po prostu chce ci dać do zrozumienia, że moglibyście się spotkać, pogadać a nie tylko ruchańsko

Gość ghjkl
a może ma już taki nawyk i po kapieli też wkłada tę wkladke.Może wcale to nie oznacza że nie brala prysznica

Gość ou.
HELOŁ ja zawsze zakladam wkladke nawet po prysznicu...! bo przeciez po to jest! a co myslisz ze po prysznicu nie ma sie juz wydzieliny?! czy wiesz w ogole do czego sluzy?! pf.

Gość Ty wogóle wiesz
do czego służą te wkładki? Bo widzę, że nie. W tym, że zakłada ją po kąpieli jest normalne!!

Gość brykajaca siksa
przesadzasz. Niektore kobiety nosza wkladki dla lepszej higieny, bo po prostu tak im bardziej odpowiada. Lepiej porozmawiaj z nią na ten temat, zapytaj a nie od razu zakladasz,ze nie postepuje higienicznie.

Gość to jej sprawa co robi
dokładnie, ja po prysznicu zawsze zapodaje wkładkę odruchowo

Gość Agrestka
Jak chłopak pisze ,że od laski śmierdzi to może faktycznie się nie myje albo nie zmienia wkładek w ciągu dnia ..serio to Ci bardzo współczuje ..może lepiej zmień dziewczynę

Gość ollie
Ale przecież wkładki wcale nie są takie higieniczne, wręcz przeciwnie. Ich stosowanie sprzyja rozmnażaniu bakterii, bo tworzą ich ulubione warunki - ciepło i wilgotno. Lepiej już nosić przewiewne majtki ;-)

Gość pipi be
dokładnie, zamiast myć, lepiej wietrzyć sowę

Gość khihih
zrob jej minete:) wyliz wszystkie brudy

Gość ja zawsze mam wkladke
tym bardziej po prysznicu!!

Gość z kobietami bywa różnie
Jak się chodzi cały dzień z jedną wkładka to wiadomo ,że pozostaje na niej intymny zapach

Gość Adamiarz
a jaki to smród ? .mnie intymny zapach kobiety nie przeszkadza pod warunkiem ,że dba o higienę

Gość czyli nie śmierdzi

Gość Adamiarz
nie wiem czy laska autora topiku śmierdzi ,ale wiem że moja pachnie

Gość aaaaaa pozaaaaaaa tym
wkładka plus gra wstępna to jakaś pomyłka..po co facet ma być narażony na takie widoki

Gość jakie tuneliki
To wy nie zmieniacie majtek co dzień,że nosicie wkładki? Po co to? Kuźwa,wystarczą mi podpaski,które muszę nosić kiedy mam okres.Chyba już wam wali do głowy od tv.

Gość ludzie kurna k
jakie problemy... Raz- ze autor topiku nie powiedzial ze smierdzi tylko ze zobaczyl wkladke- nie wiem co w tym odrazajacego... Dwa- chyba zbyt malo sie znacie, ze sie krepujesz zapytac dziewczyny o glupia wkladke tylko szukasz odpowiedzi na kafe...

Gość charchmulka
ja po prysznicu zakładam świeżą bieliznę i świeżą wkładkę. niektóre dziewczyny czasami nie lubią wkładek, niektóre organizmy źle reagują na wkładki, ale ja na przykład się lepiej czuję, jak ich uzywam, tylko często zmieniam i nie stosuję zapachowych. btw, dzisiaj rano kupowałam lacibios femina, to dostałam taki fajny pokrowiec na wkladki. fajnie, bo zawsze brałam w torebki foliowe ;)

Gość gość
Jedyny intymny zapach kobiety jaki mi odpowiada to Herbal Garden, bo jeśli mowa o intymności o jakiej myślę, to chyba jednak pomysł nie jest najlepszy. Co ma jedno do drugiego?

Gość gość
Ale śmierdzi czy tylko ma wkładkę? Nie rozumiem skąd przekonanie że jak ma wkładkę to się nie myła, własnie wkładkę zakłada się po myciu. Bo jaki jest sens przyklejać wkładkę na brudne majtki?? Ja też noszę na codzień i nie widzę w tym nic dziwnego. W pracy człowiek wkładkę zmienia, od razu się inaczej czuje. Szczególnie kiedy ma się obfitą wydzielinę. Zdejmujesz, wyrzucasz i nie musisz pózniej dopierać zaschniętej wydzieliny z bielizny.

Gość kabareski
Znakomity efekt daje np. stosowanie Fruit Garden od Hildegard Braukmann. To dosyć śmieszne, ale przy tym zapachu przez cały dzień czuć efekt - u mnie wygląda to zdecydowanie lepiej niż choćby w przypadku normalnych perfum! U siebie również widzicie takie różnice?