Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Velvet2345

Qlaira- zle rozpoczete opakowanie

Polecane posty

Gość Velvet2345

Słuchajcie dziewczyny mam nadzieje ze ktoś mi pomoże. Wiec zmienialałam w tym miesiacu tabletki anty z Yasminelle na Qlaira w ulotce jest napisane żeby nie robic 7dniowej przerwy przy zmianie jednak moj lekarz powiedział mi żebym zrobila przerwe i się jego posluchałam, ulotke zobacyzlam gdy bylam juz w trakcie przerwy wiec bylo po ptakach. Jestem akurat w 3 tyg przyjmowania tabletek i do tej pory zabezpieczalismy sie dodatkowo gumkami ze wzgledu na ta dziwna sytuacje, jednak 2 dni temu kochalismy sie normlanie juz bez prezerwatywy i tak sie zastanawiam czy ktos sie orientuje czy jest mozliwe ze tebaletki nie działaja? Osobiscie mysle ze działaja ale chcialabym sie upewnic :)

Gość lolita20
ja tak samo mialam i lekarz kazal mi zrobic przerwe... zrobilam i zaczelam brac te same co ty tylko odczekalam 7 dni zanim kochalismy sie bez;))

Gość lolita20
w ulotce masz ze albo przyjmujesz nie robiac przerwy albo z przerwa, bez roznicy..

Gość uleczka86
hej tez chcialabym sie o tym dowiedziec bo mam taka sama sytuacje i nie wiem co robic :(

Gość ja też zmieniłam z
Z Yasminelle na Qlaire i na poczatku wogole nie moglam sie polapac o co kaman ;-) z tego co wyczytalam i co powiedziala mi pani gin to pierwsza pigulke z pierwszego opakowania bierze sie w pierwszy dzien miesiaczki (jezeli wczesniej sie wogole pigulek nie bralo) a jezeli zmienia sie z innych pigulek na Qlaire na przyklad to albo zaczyna sie opakowanie na drugi dzien po ostatniej pigulce starych tabletek, albo w pierwszy dzien miesiaczki (krwawnienia z odstawienia) starych pigulek.

Gość
Ja od następnego tygodnia zaczynam brać OLARIĘ,ale denerwuje mnie to, że one sa takie kolorowe. Trochę im nie wierzę, że są takie skuteczne. Jak rozumiem, to codziennie jest inny hormon w ograniźmie, tak? A jak zapomne tabletki, to co? biorę następną? jakoś w innych tabletkach jest normalnie wszystko opisane. a w ogole po jakim czasie można konczyc w sroku i nie byc w ciąży? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. jak ktoras bierze to się odezwijcie, bo nie ma z kom rozmawiać a na inter. tez piszą ogolnie.