Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hubii

4.01 zaczynam MŻ i ćwiczyć

Polecane posty

A więc jak wyżej. To jest moje noworoczne postanowienie :) Nie chcę dużo chudnąć, tylko tyle abym poczuła się dobrze we własnej skórze, czyli jakieś 4-5 kg :) Dobrze by było gdyby ktoś się dołączył, byłoby raźniej :) Noto do poniedziałku! :)

Gość jackowa89
ja sie przyłączam! do tego bede chodzic na rowery na silke i czasem na basen tez chce zrzucic jakies 4-5 kg, wiecej raczej mi nie trzeba

O! :) super, że się przyłączyłaś, ja tam tylko w domu sobie ćwiczę i myślę, że nie trzeba mi więcej jeśli chcę tylko kilka kilogramów zrzucić :)

Gość jackowa89
u mnie wygląda to tak, że na stancji mam tak malutki pokoik że dwie osoby to już tłok a szkoda bo pokręciłabym hula albo poćwiczyła callanetics, nie mam warunków wiec zapisalam sie na siłownie, zaplacilam juz za karnet także bede chodzić zeby go wykorzystać, zaś w domu rodzinnym, a zwlaszcza teraz w tym okresie nie mam możliwości na MŻ bo mama zawsze karze coś jeść, podstawia gorący talerz pod nos i nie można jej odmówić, a to ciasta stoją lub inne pokusy także liczę na to ze jak wrócę na studia po przerwie swiatecznej to wtedy coś zrzucę :) ile masz wzrostu i ile ważysz?

mnie tam ciasta ciasteczka i inne smakołyki naszczęście nie ruszaja nawet sama pieke robie przekąski i ich nie jem a zupy tez nie jem mam to szczęście ze w domu juz wiedza ze tego czy tego nie zjem ja hulahop mialam dawno kupic ale jakos nie mogę sie zebrac

Gość jackowa89
polecam hula hop, rewelacyjne efekty w niedlugim czasie

//DONKA111// - no jasne, że możesz! :) jackowa89 - Aha rozumiem :) Ja to tam w domu mam rowerek stacjonarny także przestawiam go przed tv w salonie i jadę :) Potem jakieś brzuszki i inne ćwiczenia na nogi, brzuch i ręce :) A z MŻ to u mnie nie ma problemu, bo moja cała rodzinką postanowiła się odchudzać więc nic nie będą we mnie wpychać, zresztą nigdy tak nie było, że mama czy ktoś zmuszał mnie do jedzenia. Nie chcę jeść to nie jem :) Tak więc żadnych utrudnień nie będzie :) ostatnio się ważyłam to było jakieś 57 kg. Mam 166 cm wzrostu :) a Ty?

hubii fajna waga i spoko wzrost kurcze ja bym chciala stracic te 5 kg a juz nie wiem jak poszło 16 kg a tych 5 jakoś nie mogę zmóc choc nie jem słodyczy mam diete 1000-1200kcla

Gość mmm27
Ja też się przyłączam chcę zrzucić 3-4 kg 3 dni temu mąż kupił mi rowerek stacjonarny 2 dni już śmigam

Gość jackowa89
donka - krecac po 30 minut dziennie w kazda strone w tydzien gubilam w talii 1 cm moj wzrost 157 cm, a waga obecnie 53 kg, cieszylabym sie z 48-49 kg

o noto nieźle z tym hula-hop :) Ja nie martwie się talią, bo jestem zadowolona, ale ostatnio strasznie w uda mi poszło i z nogami najbardziej muszę walczyć :< Ale będzie dobrze :)

Gość majka00017
wiecie co tez sie dopisuje,rok temu miałam 58kg a teraz 75,szok

Gość jackowa89
donka powiedz mi jak udało Ci się zrzucić tyle kilkogramów, chodzi mi o te 16, długo to trwało?

Jutroo start ! :) Dzisiaj jeszcze sobie pozwoliłam na smakołyki, bo jutro koniec ze słodyczami i tuczącymi potrawami. Od czasu do czasu oczywiście będę jeść tego typu rzeczy, żeby nie zwariować, ale to mało i żadko :) Powodzenia Wam życzę! :)

Gość jackowa89
hej dziewczyny jak tam? ja dziś serek wiejski z otrebami rano na praktykach kanapka z szynka i ogorkiem niedlugo smigam na rowery:P

Gość rowerem w dół
Dziewczyny ja też przyłącze jeśli pozwolicie.Mój plan to też mniej jeść i rowerek stacjonarny 1 godzina dziennie.Chciałabym schudnąć do 60kilo.Teraz ważę prawie 66 przy 164cm:O

No pewnie, że mozesz się przyłączyć :) Mi idzie średnio... ale z tygodnia na tydzien bedzie lepiej! :D musi!!! ;D Pozdrawiam Was Cieplutko :)