Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaktóramadosyć

strach przed wpadką

Polecane posty

Witam opiszę wam swój proble i czekam na wasze komentarze. Znamy sie od 10 miesięcy, oboje jeszcze z nikim nie spaliśmy. Juz nie raz lądowaliśmy na noc razem w jednym łóżku. Było przytulanie, oral i takie różne zabawy, nigdy nie doszło do sexu. Powiem wam szczerze że zaczynam mieć powoli tego dosyć... jestem tylko człowiekiem i czasami mam wrazenie że zaraz eksploduję... Rozmawiałam z nim o tym i co się dowiedziałam że on panicznie boi się wpadki... Już nie wiem co mam zrobić..

Gość współczuję
może jest gejem

Gość mam dobry dzień
Albo jest katolikiem

Gość baranica_2010
albo jedno i drugie ;D

kurcze nie straszcie mnie... chyba gejem to raczej nie ja jesteśmy razem to on jak by to napisać "prawie mnie zjada" jest fantastyczny w te gierki... tylko co z tego rozpali rozpali i zostawi... ja tak dłużej nie chce... skąd to sie u niego wzieło facet 27 lat i taka dupa?

czy może to wynikać z faktu, że podczas gry wstępnej smaruję się borsuczym sadłem?

a wiecie ze jest cos takiego jak tabletki anty a nawet jak wpadniecie to sa 24 godznne tabletki w ktore milo sie uposazyc za wczasu.Pozniej tylko skrobanka.

ja o tym wiem, ale widocznie mój luby nie... przeciez nie będe błagać go o to aby się ze mna przespał. Na początku nawet mi to imponowało, wiecie, wiedziałam że nie chodzi mu tylko o to aby się ze mną przespać. Ale teraz jest mi naprawdę coraz trudniej. Kochm go - ale nie rozumiem jak można w naszym wieku bać się o wpadkę. Jesteśmy odpowiedzialni, dorośli przynajmniej ja tak czuję.