Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kutwa no

skorupa na skórze głowy

Polecane posty

Gość kutwa no

ostatnio odkryłam, że mam na skórze głowy taką jakby skorupę, ciemieniuchę :O na szczęście nie na całej głowie, a głównie na czubku, rozmieszczona plackami. gdy się drapię, odpada :O wygląda to jak małe płatki z takiego jakby piasku, naskórka i czegoś tłustego. co to może być i jak to zwalczyć? włosy spłukuję zawsze dokładnie, odżywek używam tylko na końcówki, podobnie jak produktów do stylizacji.

Gość Bla bla bla i jeszcze jedno bl
Mi pomogła zmiana szamponu , własciwie musiałam go zmieniac co kilka tygodni ,a teraz mam Head & Shoulders od dłuzszego czasu i problem zniknał.

Gość blee bleeee bleeeeeeeeeee
Masz luszczyce, wiem bo ja tez mam :p tez mam luszczyce kropelkowa i wlasnie najpierw pojawila mi sie na glowie. Najlepiej kup sobie szampon DELATAR kosztuje ok 20 zl, to szampon smolny wiec smierdzi zmola ale myj nim sobie glowe ok raz na tydzien, miej go ok 2 min na glowie i zobaczysz ze ta skorupka zniknie :) No i tak na przyszlosc spodziewaj sie tego, ze jak np. bedziesz miala angine i wezmiesz antybiotyk to po ok 3-4 tygodniach mozesz miec wysiew luszczycy. Powodzenia :)

Najpierw to idz do lekarza i sprawdz co to jest,ewentualnie kup sobie szampon Nizoral.kosztuje 3 zl za saszetke , dostepny w aptece bez recepty.:)