Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratarata6

MOj facet przyjazni sie z kobieta z ktora niedawno sypiał!

Polecane posty

Gość tratarata6

Mam problem. Rok temu poznałam chłopaka i tak sie glupi złozyło ze odrazu sie przespalismy ze soba. On chcila potem ze mna byc, zabiegał o mnie a ja nie wiedziałam sama czego chce dka siebie. troche go nakreciłam po czym przestałam sie odzywac. nie dawno sie spotkalismy i teraz mi zabilo serce do niego, jestesmy para. Dopiero 2 tyg a ja widze ze to jest cos nie tak. To ja przwaznie pierwsz pisze, dzownie chce sie spotkac, jak teog nie robie, to on owszem odzywa sie ale bez wiekszej radosci. poza tym sypial z wiloma kobietami, i z niektrymi spotyka sie do tej pory.Nie sam na sam ale jak robi imereze to taka jedna zaprasza. mowi ze to przyjaciólka i ze przestali ze soba sypiac bo chciała czegos wiecej. wiec ja nie rozumiem czemu sie przyjaznia. Nie iwem czy jak miał tyle kobiet zatrzyma sie na jednej. Mowi ze ja znacze wiecje od poczatku, i ze ze mna jest inaczej, i ze od roku jest we mnie zakochany dlateog nie podziela mojego entuzjazmu bo tyle czeka a mnie nagle wzielo uczucie i ze mi minie.

Gość recipe
jestes dziwka a twoj chlopak to tepy chuj

Gość gitarra21
Nie jestem dziwka. raz w zyciu mialam taka sytuacje, i jestesmy razem.

Gość zzzzzeee
Dziwka to jest ten chłopak bo on sypia z wieloma babsztylami. Dziwie ci sie ze takiego chcialas.

Gość lubie ostry sexik
ty jestes dziwka i twoj chłopak to dziwka.

Gość pasztety są pyszne
i dla tego ja nie mam seksa :(

Gość tratarata6
Jak to nie masz seksa?

Gość pasztety są pyszne
bo kobiety wolą wytrawnych roochaczy , ja pisałem wiersze a teraz tylko marszczę freda 😭 a takie lowelasy jak Twój maczają kutasa w 3 piczkach miesięcznie :(

Gość tratarata6
A jestes wygledny i nie glupi? po co piszesz wiersze.. poprstu nie daj odrazu po sobie poznac ze ci zalezy. wlasnie moj tak robil dlateog nie hccilam sie z nim spotykac. powiedzialam mu o tym ze daje sie owinac w okol palca jakis czas temu i jak zaczleismy sie teraz spotykac zachwopue sie jak ch*j. nie mozesz byc za dobry odrazu. Kobieta musi zasluzyc. ale tez nie mozesz jej tłamsic. jak widzisz ze sie stara to i ty sie staraj pozwul sobie odleciec. i nie tratuj seksu przedmitowo

Gość zigi zigi
Sodomja i Gomorja na tym świecie, teraz jakiś kutas wyrucha z 20 lasek i kolejnej z którą on jest to nawet nie przeszkadza tylko jeszcze zadowolona że ma taką kurewkę w męskim wydaniu...