Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje...

krwawienie mimo brania tabletek...?

Polecane posty

Gość co sie dzieje...

dziewczyny miala tak moze ktoras albo umiecie mi to wytlumaczyc...biore logest od 3 lat i nigdy czegos takiego nie maialam,jestem troche wystraszona ...w 15-16dniu brania tabletek dostalam krwawienia i tak prawie tydzien ...skonczylo sie opakowanie i dalej krwawie tylko nie wiem czy to te prawidlowe z odstawienia czy ciagle to co zaczelo sie tydzien wczesniej:(na pewno nie opuscilam tabletki i bralam w stalych godzinach...do lekarza jestem zapisana dopiero na czwartek...czemu tak moze byc?

Gość co sie dzieje...
ej prosze...napiszcie czemu tak moze byc bo sama nie ogarniam...dodam ze to nie bylo plamienie a krwawienie...ratujcie panikare:(juz mam chore wizje

Gość Opinia....
Jedyna opcja do lekarza iść i to jak najszybciej, jeśli cały czas krwawisz. Nikt bez badania nie powie Ci, co się dzieje... Niestety... Myślę, że będzie wszystko w porządku, a stres może tylko potęgować problemy... Powodzenia i całym sercem jestem z Tobą! :)

Gość co sie dzieje...
dziekuje Ci bardzo za wsparcie;* do lekarza ide dopiero za 4dni a jestem bardzo wystraszona ...myslalam ,ze moze ktoras z was miala podobne objawy i moze mi cos podpowiedziec;[