Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witch-Magda

Wasze ulubione sezony i bohaterowie serialu Charmed?

Polecane posty

Gość Witch-Magda

Mam nadzieję, że na forum jest kilka fanów tego serialu. Ulubiony sezon - oczywiście 2, nie wiem dlaczego, ale odcinki tej serii najbardziej mnie ciekawiły (nie ominełam żadnego odcinka 2 serii) Ulubiony bohater - Phoebe (po śmierci Prue), a wcześniej Prue (w trzech pierszych sezonach). A jakie są wasze ulubione sezony i bohaterowie Charmed?

Gość witch in me
ja lubię każdą na swój sposób, najmniej właśnie Prue ;) najbardziej, jeśli muszę wybierać, Paige.

Gość Eliza z Pomorza
nie znam

Gość witch in me
to był mój ulubiony serial, popsuł się, jak wprowadzili tę nową aktorkę (blondynkę), chyba już skończyły się im dobre pomysły i takie na siłę.

Gość Witch-Magda
Przyznam, że ta Bili (czy jak się piszę) była głupia.

Gość witch in me
jak dla mnie ujdzie, nie krytykuję samej Billy, ale wtedy ogólnie film się zeszmacił już, a szkoda.

Gość Witch-Magda
a ta jej siostra to dno. Może ta jej siostra miała fajne moce, ale to, że na końcu ginie to porażka

ja najbardziej Paige, Piper trochę mniej. Leo kiedyś bardzo lubiłam. najlepszy sezon? każdy był dobry, ale jeśli mam wybierać to 4, 5,6 :>

Gość witch in me
mnie Leo drażnił, ja wybrałabym jakiegoś większego przystojniaka ;) ale bardzo podobali się ich synowie w przyszłości :)

Gość Witch-Magda
Ja bardzo lubiałam Chrisa. Wyatt z przyszłości miał extra moce.

Gość Aleziana
sezon 2 był świetny, choc trudno mi powiedziec, który lubię najbardziej, najbardzie to sezony 1-6, no i ujdzie 8 , 7 to trochę kiepsko z tym Leo ,bohaterowie to napewno lubię Phoebe, ale ostatecznie wolę Paige.

Gość Charmed win
no jak chodzi o sezony to jasne, że najbardziej 3, 4 , 5 , 8. ulubiony bohater to jasne, że Billie, nie zgadzam się z wami, że Billie zepsuła serial. przeciwnie zaciekawiła. ma extra moce, projekcja jest boska

Gość witch in me
to przeczytaj jeszcze raz, co pisałam, bo akurat na pewno nie to, że Billy popsuła....

Gość Charmed win
ok, ale i tak sądze , że Billie ubarwiła serial, jest najlebsza!!!! A Paige jest słabą kopią Prue

Gość Charmed win
I ta Rose i jej uroda. W poruwnaniu z Paige, Billie jest miss world.

Gość Droga*do*nieba
Moim zdaniem najlebszy jest sezo V, ale reszta też jest extra Ulubiony bohater to piper i Cole -szkoda, że został unicestwiony;-(

Gość Poszukiwaczka sałatek
no no noo. nie ogladaam nastepnzch serii po 3 ale jak yaozcielka tammatu na jbardyiej lubie seyon 2, i 3. 1 taki nijaki. Bohaterk ulubiona ocyzwscie PRUE HALLIWELL

Gość LALALALALALALLA
TAK SOBIE CZYTAM TEN TEMAT I UWAŻAM , ŻE EXTRA, ŻE KTOŚ ZAŁOŻYŁ TAKI TEMAT. OSOBIŚCIE OGLĄDAŁAM TYLKO 8 SEZON, ALE CHĘTNIE OBEJŻE WCZEŚNIEJSZE. ULUBIONY SEZON:8(TYLKO TEN OGLĄDAŁAM ULUBIONA BOHATERKA : PIPER MOŻE MACIE JAKIEŚ LINKI DO OGLĄDANIA ODCINKÓW, KTÓRE POLECACIE? PISZCIE.

Gość witch in me
Paige jest słabą kopią Prue? ja w ogóle nie zauważyłam, żeby była kopią, nawet nie ejst pozowana na podobną bohaterkę, kompletnie inny charakter, styl itp.

Gość witch in me
a znacie tę aktorkę, co początkowo miała grać Phoebe? ja nie, ale nie wyobrażam sobie, by ktoś to mógł zrobić lepiej niż Alissa Mylano. w ogóle pomijając teraz bohaterki/postacie, a pisząc o aktorkach, to wydaje mi się, że zostały mistrzostwo wybrane - każda po kolei, rzadko się zdarza, żeby serialowe aktorki były tak dobre, każda idealnie dopasowana do swojej roli i na swój sposób genialna. mnie się jeszcze obiło o uszy, że do castoingów starowała Jennifer Love Hewitt, ale ciekawe do której roli, bo akurat wydaje się bardzo podobna zarówno z wyglądu, jak i ze stylu do Mylano, choć równie dobrze jako podobna, pewnie byłaby też świetną siostrą ;) a znacie inne filmy z tymi autorkami? ja kilka razy widziałam właśnie Alyssę Milano (Phoebe), Rose McGowan (Paige) i Shannen Doherty (Prue), ale nic z Holly Marie Combs (Peiper), a wydaje się być również genialna.

Gość dwerdsae
Ulubiony sezon to gdzieś 1-3, jakoś mi nie przypadły sezony następne, nie względu na to, że Prue już w następnych nie było, ale dlatego, bo po prostu zaczeły by wyczerpujące i na siłę. Ale i może trochę o Paige. Nie jest najgorsza, ale te wontki z nią są po prostu nudnawe. Obejrzałam sobie torchę serią 4 i 8, ale te odcinki były trochę zbyt na siłę. Z bohaterów to może Phoebe.

Gość koktajl ze witch
ja kocham phoebe onnnnnna jest boska. sezony wszystkie lubię

Gość ENIA14
Kocham oglądać duuużo seriali i filmów, ale kocham CZARMED- czarodziejki, lubie wszystkie sezony, moimi ulubionymi bohaterami są Prue (Shannen Doherty) i Phoebe (Allyssa Milano) Kocham czarodziejki mam full zdjęć na komputerze i w ogóle, na tapete dałam zdjęcia... po prostu kocham charmed ;-);-);-) ale szkoda, że już się skończyły odcinki na 8 sezonie, a miał być 9... niestety nie będzie :-(