Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dossa20

powiedzialam mu zeby odszedl...

Polecane posty

Gość dossa20

rzucilam faceta ktoremu ufalam mowil mi ze tylko ja jestem piekna dla niego ze zadne kobiety nawet aktorki piosenkarki w tv go nie interesuja...zostawilam go na chwile w pokoju zeby zrobic herbate potem poklocilismy sie o jedna rzecz wyszedl...potem cos podkusilo mnie zeby zajrzec w historie...a tam artykul o znanych i pozadanych kobietach...mam strasznie niska samoocene i on o tym wie. nie moglam zniesc tej mysli, ze chcial podziwiac inne oklamal mnie mowil ze dla niego sa jak powietrze...powiedzialam mu zeby odszedl z mojego zycia na zawsze bo przez niego wpadne w depresje...czuje sie gorsza :(

Gość her komendante
facet mógł oglądać jakieś panny ale mogły być dla niego powietrzem bo i tak nie miałby szans u nich i po co ta awantura ? sama się dobijasz głuptasie

Gość dossa20
szans moze by i nie mial, ale tu nie chodzi o zdrade po prostu poczulam sie od nich gorsza, tak jakby marzył o nich, a mnie okłamywał, że tak nie jest

Gość dossa20
do sprostowania...nie boje sie o zdrade, tylko mam strasznie zanizona samoocene, dla mnie takie cos jest bolem nie do pokonania...i to jest prawda gdyby dla mnie to byl powod do olania to by to wszystko sie nie stalo

Gość Gdyby tak było
Gdyby wszyscy kłocili sie o takie rzeczy to na swiecie bylby jeden wielki konflikt

Gość dossa20
terapeuta tez mi nie pomogl... wkurzylo mnie to ze mnie oklamal, wmawia mi inaczej a robi inaczej

Nie dość, że jesteś CHOLERNĄ egoistką, to jeszcze jesteś totalnie GŁUPIA. Nie wspomnę o lenistwie. Tobie po prostu nie chce się pracować nad sobą i obwiniasz chłopaka o swoje niedoskonałości.

Gość a ty nigdy nie oglądasz
w necie atrakcyjnych mężczyzn???

Gość dossa20
nie ogladam. co to znaczy popracowac nad soba ? ogolnie moze nie jest ze mnie brzydka babka, tylko caly czas mam w glowie, ze inne mu sie bardziej jednak podobaja. a co do charakteru coz to po prostu za silnie tkwi we mnie ja nie bede szczesliwa nigdy z tym czlowiekiem, czuje ze mnie oklamuje

Gość dossa20
dla mnie to bylo bezczelne wiedzial ze takie cos jest w stanie mnie mocno trafic a jeszcze zrobil to na moim komputerze...co by jeszcze bylo gdyby mial swoj...

Gość dossa20
halo czy jest tu ktoś ?

Ty nigdy nie będziesz szczęśliwa, masz "zjechaną" psyche i nie chcesz pracować nad swoimi wadami. Każdy mężczyzna będzie przy tobie nieszczęśliwy, spięty i zaszczuty. Temat ogólnie durny, jak jego autorka.

Gość dossa20
durna, glupia...skoro uwazasz sie za madra, nie powinnas nikogo obrazac. nie komentuje juz Twoich wypowiedzi. czy sa tu ludzie posiadajacy chociazby resztki jakiejkolwiek empatii ?

Gość dossa20
a mozesz opowiedziec dokladniej ? we 2 zawsze razniej :)

Gość klatkamn
Widac ze jestes niedojrzala malolata, brak slow, powinien cie kapnac w zad i znalesc sobie normalna dziewczyne.

Gość krowakas
czyli rozumiem, że rzucasz/rzuciłabyś faceta przez to, że przeczytał dzisiejszy główny artykuł na onecie? to tym lepiej dla niego :)

Gość dossa20
nie wiem czy znajdzie, chyba musialby wyjechac do stanow, bo tam zauwazylam dzis znajduja sie jego wymarzone

Gość dossa20
po prostu nie rozumiem dlaczego mowi mi tak, a robi co innego ! jeśli tak bardzo mu sie podobaja, droga wolna, wystarczy zarezerwowac bilet do usa

Gość krowakas
może musiał się czymś zająć jak wyszłaś zrobić kupę?

Gość dossa20
wyszlam zrobic herbate :) wiesz nie obrazilabym sie gdyby otworzyl artykul o porazce prezydenta Afganistanu

Gość krowakas
jasne, kupy nigdy nie robisz. a twój chłopak do dzisiaj zamykał oczy jak widział plakaty reklamujące bieliznę i przechodził w kiosku tyłem przed półką z pismami dla dorosłych. albo żeby tylko tyłem! on nawet nie brał do ręki gazety innej niż drukowane na szarym papierze dzienniki, które najpierw przemacywał pod kątem występowania ewentualnych barwnych wkładek gdzie mogą się, o zgrozo, pojawić zdjęcia jakichś znanych kobiet. kurde, też bym takiego chciała.

Gość dossa20
pewne sytuacje sa nieuniknione jak cos niechcacy zobaczy to trudno ale ja nie wchodze specjalnie na strony o jakichs seksownych facetow, to akurat byl jego wybor a nie ze wyszlo to z przypadku

Gość dossa20
*facetach

uważam że to Ty masz problem a nie On. Niestety tak to już jest że facet nie podbuduje Cie nie doda Ci pewnosci siebie, no moze tylko na poczatku, ale w koncu jesli sama w siebie nie wierzysz to zaden partner Ci nie pomoże. Musisz sama nad soba popracowac, to nie jest jego wina...

Gość dossa20
ja rozumiem ze tu jest tez i moj problem, ale doskonale wiedzial, co mnie doluje i nie musial mnie gorzej dobijac

Gość dossa20
chyba dzis nie usne :/