Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoskkka

czy sa tu na kafe ludzie szczesliwi??

Polecane posty

Gość samoskkka

jak patrze po tematach to wiekszosc ludzi wydaje sie niezadowolonych ze swojego zycia i to mnie przeraza... po co zamartwiac sie o male problemy? po co byc z kims kogo sie nie kocha? po co czekac na kogos kto nas nigdy niie pokocha? zamiast isc przez zycie dalej i cieszyc sie tym co sie ma...mam jednak nadzieje ze sa tu ludzie ktorzy sa zadowoleni ze swojego zycia:)

Gość rhh
szczęśliwi ludzie nie wchodzą na kafeterię, tylko cieszą się swoim życiem :) ja mam kiepskie życie.wchodząc tutaj pocieszam się, że nie tylko ja. pozdrawiam.

Gość Mary Luu
jestem, ale boję się mówić głośno, żeby nie zapeszać

Ja jestem szczęsliwa :) Ale to proste, dlaczego większość tematów dotyczy nieszczęść - szczęśliwi ludzie mało piszą, podobnie jak ja

ja jestem szczęśliwy, nawet bardzo....limit nieszczęść mam nadzieję, że wyczerpałem.....

Gość koralowa Magda M
ja jestem szczęśliwa, życie cały czas mi się wdzięczy niczym łaszący się kot. Wchodzę na forum, bo lubie czytać prawdziwe ludzkie zawijasy :), a to nie oznacza, że wszyscy wchodzący tutaj się nieszczęśliwi :) pozdrawiam szczęściarzy :)

Gość tutaj sami piękni bogaci
i szczęśliwi siedzą ,a piszą z nudów :D

A myślisz, że szczęśliwi ludzie nie mają problemów?

Gość
przedwczoraj tutaj jedna pisała, że jest szczęśliwa :) ja 50/50 :o

BNB NIE! Mój przykład: Mam fajnego narzeczonego, kasę i dobrze mi idzie na studiach :P:P No i mam duże problemy ze zdrowiem. I jestem szczęśliwa - mimo tego.

Gość Interpunkcyjnie
Oczywiście że są, przeciez Kafeteria uszczęśliwia. Poczucie szcześcia wzrasta wraz z upływem czasu, który tu się spędza. Popatrz na blondaska, jest na Kafe od rana do późnego wieczora i tryska. Wprawdzie najczęściej głupotą, ale to też ze szczęścia. ;)