Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalianina

zostawi mnie bo nie mam znajomych

Polecane posty

Gość kalianina

a raczej mam ich bardzo niewielu z którymi utrzymuję jako takie kontakty- po pracy jestem padnięta i fakt nie dbałam o utrzymywanie kontaktów z ludzmi z liceum czy ze studiów (chodziłam na zaoczne więc w sumie aż tak się nie zgraliśmyz ludzmi z roku- nikt po szkole się z nikim nie umawiał na piwo itp) nie brakuje mi ludzi - w pracy mam ich pod dostatkiem mam rodzinkę i ze 3 koleżanki ale one tez zapracowane więc widujemy się rzadko- czesciej dzwonimy- dzieciaci i żonaci są zajęci sobą a on stwierdził że jestem dziwna i ze coś ze mną nie tak bo on ma full znajomych i ciągle gdzieś imprezuje a ja nie- w każdej kłótni nazywa mnie dziwakiem którego nikt nie lubi a to nie prawda- czuję to że ludzie mnie lubią ale jakoś nie umiem zacieśniać więźi- nie uiem i wcale nie chcę - taki ze mnie typ ale przez niego czuje sie jak prawdziwy dziwoląg- czy rzeczywiście tacy ludzie jak ja są uwazani za dziwaków?? Jestem nawet ładna, mam jakieś pasje (nic szczególnego ale lubie robić fotki i uwoielbiam salsę- chodze na zajęcia już 3 lata) - no tak mam i już jestem dziwoągiem?? Sorki za literówki

Gość kalianina
sory za drugi ten sam temat- myślałam że poprzedni sie nie dodał

Gość gacie to jarek 84 IGNOROWAC
Wiesz co strasznie nie lubie takich ludzi jak Twoj facet, niby dla wszystkich a tak naprawde dla nikogo. Ile ma lat? Jesli szczyl to ok ale jak jest bardzo dorosly to wspolczuje mu priorytetow. I to on jest dziwolag ze nie oze pojac ze nie kazdy jest taki jak on. Daj se z nim spokoj bo tylko powoduje u Ciebie dola skoro przy kazdej klotni wytyka to co Cie boli, to szczera rada

Gość pewnie jego jedyną pasją
jest impreowanie i próbuje się podbudować poniżając Ciebie. Olej chwasta.

Gość kalianina
nie wiem czyj jeszcze z nas szczyle czy już nie ale mamy po 25 lat- wsumie zawsze miałam siebie za normalną osobę- fakt nie jestem duszą towarzystwa, czasami lubie pobyć sama i jakoś nie brakuje mi ludzi, lubie poimprezować ale nie musze robić tego ciągle, czasmi wolę posiedzieć w domu sama i się nie nudzę- może w tych czasach to jakoś obciach mega jest- sama nie wiem najbardziej mnie wkurza to że zawsze jak o coś się sprzeczamy to słysze że nie mam racji bo jestem dziwna i nikt mnie nie lubi z nikim nie imprezuje więc widocznie coś ze mną nie teges i nie trzeba zdania takich osób jak ja brac pod uwage, że ludzie czują że jestem lewa i dlatego nie garna się do mnie - takie rzeczy czesto od niego słyszę

Znam takiego jednego goscia uwaza ze jest zajebisty bo ciagle lazi po imprezach io kazdego zna. A prawda taka ze ledwo slipia otworzy po imprezie, skacowany, z piwskiem w lapie juz wybiera numer do kogos zeby zamelinowac sie gdzies na wieczor. Tak zapelnia pustke w swoim zyciu, nie umie byc sam, nieumie prowadzic rozmow, jak sie czlowiek go cos pyta powaznie to juz szuka wzrokiem kogos innego, dla mnie dramat. Do tego taki sztuczny wesolek, stary kon ma juz 28 lat prawie

Gość pewnie jego jedyną pasją
Uciekaj od niego dziewczyno, bo potem będzie tylko gorzej. Szanuj się i nie pozwalaj by jakiś idiota Cię obrażał. Też jestem z tych nieimprezujących. Mam tak w sumie od 2 lat. Czasami gdzieś wyjść można, ale bez przesady.

'że ludzie czują że jestem lewa i dlatego nie garna się do mnie - takie rzeczy czesto od niego słyszę' O po takim texcie spisz go na straty, dla niego licza sie tylko inni ludzie, on nie jest w stanie stworzyc zwiazku bo jest wiecznie gdzies myslami, po prostu ma rozpieprzona psyche. To on jest nienormalny, nie zasluguj na Ciebie. Zanim kopniesz go w dupe pograj na jego emocjach i powiedz ze slyszalas ze ktoras z jego kolezanek powiedziala ze ma kobiece ruchy i gesty, zobaczysz jak bedzie sie rzucal zebys mu powiedziala kto i co:P

Gość kalianina
chyba rzeczywiście powinnam spisać ten nasz niby zwiążek na straty- powinnam czuć sie uskrzydlona miłością ;) a jestem kompletnie zdołowana przez te teksty i najgorsze że udałomu się wmówić mi że jestem nienormalna jakaś- a może jestem ? Sama nie wiem- w każdym razie dzięki za pokrzepiające słowa- zajrze może jeszcze jutro - może jeszcze ktoś zechce się wypowiedzieć- może jakiś facet niekoniecznie imprezowicz

Twoj facet to idiota, szkodaTwojego czasu. A spod jakiego jest znaku zodiaku?