Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się pytam z ciekawości

mój były sie tak zachowuje...dlaczego?

Polecane posty

Mój były powiedział mi że nic juz do mnie nie czuje. A kiedy dowiedział sie (nie wiem skąd), że spałam w łóżku z jednym facetem po imprezie (ale nie uprawialiśmy sexu) tylko sie wczesniej całowaliśmy, to był tak wkurzony i powiedział, że powinnam go "w dupe kopnąc, bo on napewno myślał o tym żeby mnie przelecieć". Więc ja już nie rozumiem. Niby po co mi to mówi, skoro twierdzi że mnie nie kocha? Skoro nie kocha to nie powinien sie tym przejmowac. A on wręcz przeciwnie. Robi mi wyrzuty, że jestem głupia i lekkomyślna, ze zachowuje sie jak gówniara. Ale to moje życie i moja sprawa co z nim robie. Przecież już nie jesteśmy razem i on sam mnie zostawił. Ponoć jest teraz szczęśliwy, więc po co robi mi takie wyrzuty?

Ale jak moze być zazdrosny skoro zarzeka sie że juz nie kocha.

Zadzwonilam do niego. Był chamski i opryskliwy a nigdy wcześniej nie był taki w stosunku do mnie. Powiedział, że nic do mnie nie czuje i ze mam dać mu spokój. Więc dałam mu spokój.

ołówkaaa - możliwe :)

To daj Sobie spokój i niezwracaj na niego uwage. A jak znowu będzie Cię obrażał że zachowujesz sie jak gówniara to powiedz mu że niejesteśmy już razem, więc zajmij sie swoim życiem. OT TAK MU POWIEDZ

Mówić prosto z mostu - Chyba masz rację. Dzięki za radę :)

A najlepsze jest to, że ja mu sie nie wtrącam w życie. Kiedy zaczął mi opowiadać o jakiejs lasce jaka to nie jest wspaniala (nie wiem po co) to ja mu tylko odp "to dobrze ze jest fajna i ze jesteś z nią szczęśliwy. Tylko nie złam jej serca". I przez to też sie wkurzył.

Gość patrzajka bystra
Pies ogrodnika sam nie je wiśni, ani kapusty, ale tym, co chcieliby zjeść też na to nie pozwoli.... :D On chciałby być sam szczęśliwy z tą następną, ale Ty masz według niego siedzieć i cierpieć z tego powodu i marzyć o nim. Nie masz prawa być szczęśliwa bez jego w tym udziału.

Gość ta co też przeczytała
patrzajka bystra - chyba mu się śni :P