Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2010 do sklepu chcecie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awe1 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Coś słodkiego ,proszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrałam życie na Kafeterii 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Luśka sklepy dzis zamknięte:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2010 u mnie czynne całą dobę nie mam mleka do kawy :O i musztardy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrałam życie na Kafeterii 0 Napisano Styczeń 3, 2010 a tam, najlepsza kawa bez mleka:) a musztardę ja mam więc moge ci podrzucic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2010 kawa bez mleka szkodzi na żołądek i smak ma byle jaki :P poza tym rozebrałam choinki (4) i mi łyso jakoś...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2010 :D pięknie sypie... po obiedzie idziemy na sanki może się nie rozpadną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość draże z biedrony Napisano Styczeń 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2010 draże w jakim smaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrałam życie na Kafeterii 0 Napisano Styczeń 3, 2010 ja lubię czarną bez mleka i cukru a moje 2 choinki stoją jeszcze ubrane ale zabiore sie za nie w tygodniu:D poczekają sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2010 rozbierając choinkę mam wrażenie że za chwilę będzie wiosna... i formuła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość draż kokosowełe Napisano Styczeń 3, 2010 tylko ze znakiem F23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość draże z biedrony Napisano Styczeń 3, 2010 kakałkowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Styczeń 3, 2010 popcorn do mikrofali ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2010 macie żenująco niskie wymagania :O ja bym sobie zażyczyła pieczonego schabu i musztardy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pijak45 Napisano Styczeń 3, 2010 pozdrów odemnie lumpów pijacych jabole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość draże z biedrony Napisano Styczeń 3, 2010 czuję się zbesztana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Styczeń 3, 2010 taaa...schab , a później nie zmieszczę doopy w spodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 3, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja chcę Napisano Styczeń 3, 2010 pasztet zajęczy i wino za 7,5zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach