Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verdun

na większość kobiet szkoda czasu i zaangażowania

Polecane posty

Gość verdun

dlatego trzeba szukać i wyławiać tylko perełki

Gość omg to jest
tak samo z facetami jest, nie przejmuj się...

Gość szkoda szkoda

Gość kobiecakobietkano1
A co z tymi perłami, których nikt nie znajdzie? Niestety niektórzy rzucają się tylko na bursztyny... bo leżą na brzegu:/

Gość verdun
perły czasami przesadzają z kryjówką w tej zabawie

Gość kobiecakobietkano1
poprostu wam się nie chce podnieść skorupki pod którą są... leniuchy

Gość verdun
nie pod każdą skorupką jest perła a są ich setki

Gość Dorotka 25 latekkkk
pierdolicie jak połamani:o

To samo mogę powiedzieć o mężczyznach. Wiem, że brakuje teraz ludzi poważnie traktujących związki, więc musisz dać się zaskoczyć ;)

Gość bo one lubia jak sie je leje w
morde i wyzywa od kurew

Gość nie popieram takiej glupoty
mozesz sobie szukac i wylawiac co chcesz. fakt jest jednak taki, ze jestes od kobiet uzalezniony juz od dziecinstwa. do tego, jesli ta kobieta madrzejsza od ciebie, natychmiast szukasz w niej wad, nawet jesli sam masz je wieksze. ty po prostu nie rozumiesz, ze kobieta moze ci dawac bliskosc, troske, opieke, uczucie bo sam tego nie masz. nienawidzisz swojej matki i karzesz kolejne kobiety, chociaz praniesz teo wszystkiego, czego kobieta moze ci dac, ty szukasz stale innej. od tabletek mozna sie tez uzaleznic, tak jak ty i kazdy inny mezczyzna od kobiet

Gość śmiechulinka10
najlepsze kobiety to: empatyczne, oczytane, nieużywające kosmetyków i inteligentne (reszta to 'chwast' popkulturowy podatny na modę).

Gość TYRYTYRY
gówno prawda!!znalezienie kogoś autentycznego,innego i wyróżniającego się(faceta)graniczy z cudem!! każdy taki sam,a jak już widzę tych pedałków dreptających po ulicach,chichiczących jak panienki,to nóż mi się w kieszeni otwiera!!

Gość
tzn. nie wiesz co to jest osobowość? :) każdy ma jakiś zespół cech indywidualizujących go spośród otoczenia :p to, że dwie dziewczyny ubierają się i czeszą podobnie nie świadczy jeszcze o tym, że są takie same, to zbytnie uproszczenie :)

Gość
bo osobowość to zespół cech Mój Drogi :) który czyni człowieka tym, kim jest ;)

Gość
ja tak nie twierdzę, styl ubierania i fryzura rzadko mówią całą prawdę o człowieku :)

Gość TYRYTYRY
każda kobieta jest inna ,jak i każdy facet. niestety w tym drugim wypadku ciężej jest znaleźć taką perełkę. może znaleźć ...ale żeby jeszcze ją zdobyć...to już co innego niezdecydowani,nie wiedzą czego chcą,nic nie wiedzą...porażka totalna:O

Gość Kuliżanka Szklanka
I vice versa- jeśli wiesz o co mi chodzi. Z tym, że wśród facetów perełek jest znacznie mniej.

Gość TYRYTYRY
No właśnie o tym mówie.Kobietą jestem więc jak kobieta się wypowiadam:D

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Gość a te perelki
to te ktore nie za duzo mowia, placa same za siebie, sa wdzieczne za wszystko, zatancza jak sie im zagra, nie obrazaja sie , smieja sie z kazdego zartu, pierwsze sie odzywaja, nie marudza, nie maja zadnych wyzszych oczekiwan, nie patrza na samochod, kase , mieszkanie ....

Gość TYRYTYRY
mi chodziło o WYJĄTKOWOŚĆ ,a nie o posiadanie innych cech. to,że się od siebie różnimy ,to jest jedno to,że dużo cech jest zależnych od płci to drugie a to,że wyłowienie z tego wszystkiego TEGO kogoś,kto będzie odpowiadał porządanemu przeze mnie wzorcowi jest bardzo ciężkie i w MOIM wypadku spotkałam się z jednym takim facetem,o czym do końca też nie mogę być przekonana ,bo zaskakuje mnie dość często,póki co pozytywnie.