Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojny ale porządny

Żałuję, że jestem przystojny - interesują się mną głównie lafiryndy

Polecane posty

Gość ach mój Boże
robi się nudnawo, więc szkoda czasu powiem ci autorze tak- z tego CO i JAK piszesz jawi mi się obraz faceta-pierdoły. Możesz być przystojny, niegłupi, inteligentny, zaradny ...blablabla - ale możesz nie mieć jednego - otóż drogi kolego - facet musi mieć JAJA (i te w majtkach też), ale chodzi o to COŚ, co spowoduje, że kobieta siku w stringi robi na myśl o nim - i wcale nie musi być piękny - musi umieć sobą zainteresować, umieć patrzeć, umieć słuchać, umieć porwać dziewczynę wszystkim (i nie musi to być np wielka kasa) tak, że świata poza nim nie widzi! Czego mój drogi ci życzę na cały najbliższy rok.

Jezeli zatem np. zdradzasz to swiadczy to o Tobie, nie o facecie/kobiecie. Dlaczego? Dlatego że jest masa innych wyjsc z sytuacji, jak choćby rozstanie. tak,ale rozstanie to już ostateczność a zdrada zawsze jest czymś spowodowana Nigdy nie pisałem, że duże dekolty noszą puszczalskie. To raczej była złośliwa uwaga co do panny Eweluś, która niestety puszczalska, z tego co pisze jest latem w golfach nie chodzę:O

Ważne jest teraz Ewelus się chce nawrócić oczywiście:classic_cool: przeszlosc została za mna:P

A ja uważam, że związku, w którym się pojawiła zdrada nie ma co ciągnąć. Kobieta, która już zdążyła kogoś zdradzić powinna się wiązać teraz z jakimś babiarzem na swoim poziomie

Gość 6 godzin pierdolenia o d.
gosc siedzi tu juz od 14. w poludnie, zal.pl

to nie jest tak,że bronię zdradzających,ale myślę,że jest ona usprawiedliwiona poniekąd przy kryzysach i przerwach w związku. Bo wtedy jest okazja zaobserwować poprzez porównanie z kim chcemy być i czy w ogóle...

Gość TO juz NUDNE sie zrobilo

Gość a landrynki
autorze tego topika ,a kolacjia??

Gość taktataaak
ach mój Boże robi się nudnawo, więc szkoda czasu powiem ci autorze tak- z tego CO i JAK piszesz jawi mi się obraz faceta-pierdoły. Możesz być przystojny, niegłupi, inteligentny, zaradny ...blablabla - ale możesz nie mieć jednego - otóż drogi kolego - facet musi mieć JAJA (i te w majtkach też), ale chodzi o to COŚ, co spowoduje, że kobieta siku w stringi robi na myśl o nim - i wcale nie musi być piękny - musi umieć sobą zainteresować, umieć patrzeć, umieć słuchać, umieć porwać dziewczynę wszystkim (i nie musi to być np wielka kasa) tak, że świata poza nim nie widzi!

Eweluś, zdradza jest końcem związku. Ja bym nie mógł być z kobietą, która mnie zdradziła, bo widziałbym już niej tylko kurwę i wycieruchę, worek na spermę

Skoro ktos sie decyduje na związek to decyduje się równiez przestrzegać reguł bycia w związku (w tym wypadku tych domyslnych, jezeli nie zostały sprecyzowane inne). A jedną z reguł jest własnie wiernosc Życie to nie tylko reguły i postanowienia,czasem potrafi nieźle zaskoczyć i Twoje ustalenia pójd ą się pierdolić:O Nie ma co tu dorabiac ideologii do oczywistych oczywistosci. Zresztą gdyby to faktycznie było takie dobre, to ludzie zdradami by się chwalili. Niech każdy pierze swoje brudy sam🖐️

Gość ewelus jestes puszczalska
nie zaslugujesz na milosc. ten twoj podpis z szukaniem milosci i kwiatkiem jest zalosny. tobie jest potrzebny bolec, a nie milosc suczko

"ewelus jestes puszczalska nie zaslugujesz na milosc. ten twoj podpis z szukaniem milosci i kwiatkiem jest zalosny. tobie jest potrzebny bolec, a nie milosc suczko" ale ja nie szukam poki co🖐️ "i jeszcze go jakąś chorobą weneryczną zarazi " nie wiem co insynuujesz,ale nie wyszło Ci to :O :O :O "Byc może, w końcu nikt przyszłosci nie zna. Pytanie tylko czy każdy "po" będzie układał sobie własne normy moralne pod siebie, żeby czuc się ze swoimi czynami dobrze." ech...

"insynuuję, że przygodny kochanek mógł mieć wiele przygodnych kochanek, a one wielu przygodnych kochanków.. " masz rację i dlatego trzeba się zabezpieczać:O

Gość czym musi być offermo
?

Gość Bonawentura
Do autora tematu: też jestem przystojny (stwierdzone przez wiele kobiet), inteligentny, w oczach niektórych dam wręcz czarujący, "porządny" (w sensie, który podałeś), bez nałogów, po prostu cud-miód. Ale... jestem do tego programistą, więc żadne galerianko-plastikówy, lafiryndy, blachary się do mnie nie kleją! Proste i genialne - nie daję im na to żadnej okazji. Moja rada: kup sobie parę gier, liźnij książek branżowych, potem przesiaduj nocami przed monitorem zamiast szlajać się po wątpliwej reputacji wyszynkach, to problem zniknie. Serio, sprawdzone.

"zdrada zwykle następuje pod wpływem emocji, życia nie przewidzisz i możecie nie mieć prezerwatywy" faceci od pewnego wieku noszą je przy sobie:O

Ja nie noszę, jeśli nie jestem w związku. Przygodnego seksu nie planuję i nie zamierzam go uprawiać. Jak kobieta mnie zdradziła, to aż hamować się musiałem, żeby jej nie pobić

Mam teraz zatwardzenie. Ma ktoś jakieś rady?