Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikamika

Po co dajecie swoim brzydkim dzieciom ładne imiona???????

Polecane posty

Gość tak-ale...
Post pierwszy nie był do końca bez sensu.... Z obserwacji nie tylko moich więc nie tylko subiektywnych... Wymyślne imiona w mojej okolicy -gros z nich noszą dzieci z tzw niższej klasy społecznej. Nie żeby od razu patologia ,ale również wśród potomstwa niezbyt ciekawych rodziców odsetek tzw "niepospolitych " imion jest większy niż przeciętnie .Dane za nauczycielem z dużego zespołu szkół-podstawówka i gimnazjum. Druga grupa to nowobogaccy .I to nie tylko ci co dorobili się na szczękach-straganach i lewym spirytusie ale i nuworysze z pretensjami. Im rzadsze imię ty bardziej rodzinka jest cool.... Niestety nie można się zgodzić z osobami twierdzącymi że każde imię pasuje do nazwiska... Rodzice chcą dobrze ale......Asia Kapusta,nic takiego ale Vanessa ....mam znajomą o pospolitym i trochę śmiesznym w odbiorze społecznym nazwisku(dla niektórych ).Ona ma imię zwykłe ,siostra nader wymyślne .Mała była z niego dumna ,teraz nie bo w połączeniu z nazwiskiem dla 90 procent ludzi brzmi komicznie -ludzie mają banana na buzi jak się przedstawia ,nie raz za plecami młodej dziewczyny się po prostu śmiano......Rodzice jakoś nie pomyśleli....

Gość Mama Zośki i Marysi
ja uważam że niema brzydkich dzieci ! dla swoich matek sa zawsze piękne ! mam córkę Zofię i Marię są najpiękniejszymi dziewczynkami na świecie a wiecie dlaczego? bo one są moje !!! są moimi córeczkami ! nie wiadomo jak dla kogoś były by brzydkie dla mnie są śliczne! nawet jak bym dała im Lena Laura Róża itp tid chociaż ja do tych imion nic nie mam one i tak będą najpiękniejsze ! Każde ładne jest imię jak się ładnie mówi !!!!!!!!

Gość gość
Moja matka twierdzi, że jestem brzydka i też mam takie głupkowate imię.

Gość gość
mam kolezanke ktora nazwala swojego synka Brajan bo jego ojciec tak chcial( ona chciala inaczej). Ludzie sie jej pytali jak jej synek ma na imie i gdy slyszeli jak sie nazywa to robili dziwne miny. Sama jak slysze ze ktos ma w p Polsce Brajanka to mi sie z patologia kojarzy

Gość gość
Autorka ma na imie monika i jest zwykla k***a nikim więcej,a mój syn ma na imię Tomek i nigdy w życiu nie nazwalabym brajanek czy kacperek.

Gość gość
Jeśli wyemigruje do UK to będzie miał łatwiej ;)

Gość gość
Wiesz,gdziekolwiek wyemigrujesz,to nikt nie bedzie sie czepial...imienia.To taka polska przypadlosc ...

Gość gość
Dlaczego pustaki jak ty mają internet? Jak czytam takie opinie rzygać mi się chce...