Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamaniedc

nigdy nie poderwie kobiety, czy możecie mnie same poderwać?

Polecane posty

Gość załamaniedc

Gość
słyszałeś takie przysłowie: "siedź w kącie z najdą cię?"... to nieprawda :D a więc: do boju, do boju, do booojuuu ;)

Gość załamaniedc
jak mam zareagować na wasz podryw?

Gość
BNB i Ty Brutusie?

Gość
nie czytałam tego topiku :D no wiem, jest wśród nas (kobiet) sporo "zbrakowanego" towaru - ale tyle samo wśród mężczyzn :p ważne aby umiejętnie rozdzielać ziarno od plew :classic_cool:

Gość
ale wiesz, jedni wolą pszenicę, inni żyto - każda potwora znajdzie amatora :p

Gość
a otręby? :p ja znam "potwór, nie potwór - byle miał otwór" (przysłowie ludowe)

Gość Matylda 47
i żadna mnie nie podrywa tylko kolegę obok a mnie nie, widocznie los mnie nie lubi

Gość
nie wiem, nie fantazjuję o otrębach :D - ale mają w sobie coś z plew a są lepsze niż ziarno :p (dobra, już kończę te wywody) tak to bywa :o myślisz, że facet zmierza w Twoim kierunku a on dosiada się do laski obok :) (ufff, jak dobrze, że już mam to za sobą)

"nie wiem, nie fantazjuję o otrębach " "Otręby zawierają dużą ilość błonnika, (...). Przyczyniają się do sprawniejszego funkcjonowania układu pokarmowego. Pomagają w profilaktyce schorzeń przewodu pokarmowego (rak jelita grubego, rak żołądka) oraz przy chronicznych zaparciach." :classic_cool: "n dosiada się do laski obok (ufff, jak dobrze, że już mam to za sobą)" no widzisz jak to takie stresujące to po co się za to brać? szczególnie jak się nie ma szans.... bo nie jest się potworą (tą... żeńską...) :P

Gość
e tam, nie dołuj się BNB do boju, do boju, do booojuuuu :p a podobno foty rozsyłasz, mi też byś mógł :p

Gość
tak właśnie mi się zdawało, że nie trafiłam z tymi otrębami :p posypuję głowę popiołem :D rozszyfrowałeś moją ignorancję ;) pomówienie - nie pomówienie, wysłać mi możesz "p