Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on2-2313

zrozum dziewczyne?!

Polecane posty

Gość on2-2313

witam !! mam problem otóż poznałem dziewczyne ,wszystko fajnie ,pięknie ..gadaliśmy spotykaliśmy się od czasu do czasu ,nawet buzi buzi aż tu nagle zero null poprstu zaczeła udawać że mnie nie zna..nie odpisywała ,nawet zaczeła mnie unikać w budzie ,myślałem że to przez to że dowiedziała się że chętnie bym z nią chodził..jednak nie bo ona nawet jak się dowiedziała to rozmawiała ze mną normalnie ,nawet zaprosiła mnie do swojej chaty ale ja jednak nie mogłem przyjsć..no i kilka tyg. potem nastąpiła wielka przemiana i to trwa już kilka miesięcy..ostatnio już wogule przestałem sie do niej odzywać,pisać..bo stwierdziłem że to nie ma sensu ale jednak coś do niej czuje..poprostu chciałbym sie z nią chociaż przyjażnić ale z drugiej strony niewiem o co jej chodzi !! prosze o jakąś rade '!!!

Gość stylowa
może sie cos niedobrego dowiedziała? na pewno jej zmiana zachowania nie wzięła się z niczego,ale to już jest kwestia wyjaśnienia sprawy z nią . Bez szczerej rozmowy niczego sie nie dowiesz

dobra rada-olej ją!widzę że jesteś fajny chłopak ale jak nie da się z nią spokojnie na osobności pogadać to nie ma sensu!!!może ktoś jej coś nagadał,albo jednak :odwidziało:się jej...ciekawe co by zrobiła jakby zobaczyła cię z inną laską...

Gość on2-2313
no właśnie ja bym chciał sie dowiedzieć o co jej biega..ale ona nic wogule sie do mnie nie odzywa..a ostatnio jeszcze nawet na życzenia nie odpisała..w sumie to wolałbym żeby wyznała mi prawde nawet gdyby miała zaboleć niż to jej milczenie..

Gość on2-2313
niewiem czy bo tą ruszyło..ale cały cza sobie powtarzam że mam już na nią wy...... jednak wpomnienia wracają itp. a zresztą cały czas muszą ją spotykać w szkole..

zadzwoń do niej i spróbuj umówić się na spotkani żeby pogadać.alb p... rzez telefon porozmawiaj jak nie będzie chciała się spotkać

Gość stylowa
może spróbuj jeszcze raz z nią pogadać,minęło już sporo czasu jak się nie odzywacie,więc może już jej obrażanie się przeszło i będzie bardziej skora do rozmowy. Powiedz jej ,tak jak tu napisałeś,że wolisz znać najgorszą prawdę niż nie wiedzieć o co chodzi,jeśli to nie pomoże to podpytaj jej koleżanki

albo pogadaj z jej kolezanka...może ona coś ci wyjaśni..czasami tak bywa..

Gość OlaJemioła_
masz takie samo podejscie jak mój przyjaciel -mialam z nim taką samą sytuacje:) dla mnie problemem było to,ze jest strasznym podrywaczem,kazdej mowi to samo ,a ja nienawidze bajerantów:O poza tym ja mam 17lat jestem w 2LO,a on juz na 1roku studiow to tez tak troche niebardzo.. w koncu urwał nam sie kontakt ja potrafilam wytrzymac i nie pisac mimoze zalezalo mi na nim w jakims stopniu .. w koncu on sie odezwał,ze nie chce takiego końca ,ze chociaz przyjaźn jest czyms dla niego waznym.. spotkalismy sie :) wszystko mu wygarnelam,a ciężko było ... do tej pory sie przyjaźnimy "hm przyjaznimy- moze cos więcej sama nie wiem:D" ale warto.. i nigdy nie mow ,ze masz na nią wyjebane :O !! :D

Gość Beansby Weezer
moze ktos poscił plote o tobie? przewarzmnie tak dziwacznie laski sie zachowoja jak sie czegos diwedza

Gość OlaJemioła_
matoły niedorobione ! my dziewczyny nie słuchamy plotek to nie Ameryka ! !:O po prostu żyjemy swoim życiem i czekam na ten własniwy ruch z jego strony.. ja nigdy nie wyjde z inicjatywa,aby gdzies pojsc,czy cos..chybaze sie najebie:O to tak jakos mam,ze potrzebuje bliskosci..po prostu urwał z nią pewnie kontakt na jakis czas,albo moze minał na ulicy i nie zauwazyl,ona sie wkurzyla i powiedziala sama do siebie " ja temu dupkowi jeszcze pokaze ,pobawił sie mną i wyrzucił" -> przynajmniej ja tak zawsze mysle.. koleś musisz sie do niej odezwac ,pogadac tak o ...az dojdzie do tych wazniejeszych spraw i wtedy spytasz sie czemu tak sie zachowywala..nie ma innego wyjscia:O tchórze cholerni wezcie sie w garść uzalaniem sie nad sobą nic nie zdziałacie takie jest życie..

Gość on2-2313
dzięki wszyskim za dotychczasowe rady..tylko skąd mam się dowiedzieć ze ktoś np. puscił o mnie plote . mówicie żebym się zapytał jej koleżanek..ale myśle że z tego może wyjść lipa bo one moge jej powiedzieć i wtedy możę być jeszcze gorzej...co innego jakbym jej nie widywał ale pomyślcie sobie jakbyście sie czuli jak pewna osoba bez żadnych wyjąsnień miałaby na was wyjebke a wy musielibyście ją ciągle widywać..w sumie może mogła sie obrazić że wtedy się u niej nie zjawiłem ale przecież po tym jeszcze ze mną kilka dni gadała ,troche ale jednak..a potem jakoś na pocz. września było już coraz gorzej..

Gość Andreeea
a wg mnie ona nie jest toba zainteresowana do tego jestes analfabetą pisząc "wogule" jestes PUSTY człowieku naucz sie pisać składnie i ortograficznie bo mnie cos zaraz trafi :O idz lepiej do książek !!! buuu :O mam 17lat i jak czytam takie wypowiedzi moich rówieśnikow to stwierdzam iz naprawde chyba wole byc sama:O wszyscy jestescie siebie warci,tchórze,myslicie,ze jestescie tacy FAJNI , boicie sie ładnych dziewczyn,a do tych obrzydliwych i pustych od razu startujecie co z was za faceci:O

Gość on2-2313
do Andreaa to ty widocznie musisz być pusta skoro oceniasz ludzi po tym jak sobie radzą z ortografią..obrażasz mnie a nawet mnie nie znasz a w dodatku się mylisz ,bo ona jest bardzo ładna ale poprostu ile razy moge do niej zagadywać ,a ona nic...

Gość Andreeea
mówisz bardzo ładna? ... dobrze poniosło mnie przepraszam..po prostu ostatnio mam dosyc takich dziwnych ludzi ,czemu wy zawsze ze wszystkiego robicie problem? kiedy rozpoznac,ze wam zalezy skoro do kazdej świrujecie , a tej jedynej nawet nie powiecie głupiego " czesc" ...

Gość on2-2313
sorry..ale ja taki nie jestem a problem jak miałem tal mam.

Gość RWAFSD
pierdol taka laske...

Gość karolaw=2
a może za słabo ją adorowałeś ?!..

Gość on2-2313
no chyba nie ej..

Gość RWAFSD
bo za miekki jesteś...laske to trzeba ostro..najlepiej jak już bedziecie sami to weż jej wykręc ręce...sciągnij spodnie i ...zadziałaj swoim kutaskiem hehe

Gość mila211
my dziewczyny lubimy facetów z jajami ...wiesz o co kaman ?!!

Gość on2-2313
no wiem..lubisz lizać facetom jajca..

Gość mila211
aleś ty maleńki durny

Gość on2-2313
żartowałem MALEŃKA ;)