Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilkowa

Zmiana kolczyka w pępku

Polecane posty

Gość Kamilkowa

Hej.. czesto czytam rozne tematy na kafeterii i pomyslalam ze moze mi pomozecie.. mam kolczyk w pepku juz jakies 8 miesiecy.. kilka dni temu zmienilam kolczyk na inny [nigdy wczesniej nie chcialo mi sie go zmieniac] a teraz bardzo mnie boli.. nowy kolczyk jest tez srebrny tak jak poprzedni.. czy pepek boli od tego ze mam nowy kolczyk czy cos jest nie tak.?

Gość Kamilkowa
glen b -zal.. mam nadzieje ze sa tu normalni ludzie ktorzy odpowiadaja na tematy w sposob normalny.. ; // ale coz.. dobre wychowanie nie jest mocna strona kazdego z nas.. GLEN B o to najlepszy tego przyklad.

Gość szkoda gadac...
a dobrze sie goi? ja tez mam kolczyk w pepku juz kilka ladnych lat i nawet na dzien dzisiejszy cos tam pobolewa czasami jak zaczne sie bawic kolczykiem. Pepek zarastai bardzo szybko i jak kiedys zgubilam kulke i na jedna noc nie mialam kolczyka i chcialam pozniej znowu wlozyc to utworzyla sie taka blonka ktora musialam przebic... Jesli masz obawy idz do salonu w ktorym przekluwalas, tam powinni ci powiedziec...

pewnij sie ze jest ze stali chirurgicznej.mam kolczyk w pepku juz kilka lat,jednak kiedy wloze kolczyk inny niz ze stali chirurgicznej to w niedlugim czasie tez mnie niby boli,niby swedzi..takie dziwne uczucie,ktorego przy kolczyku ze stali chirurgicznej nie mam nigdy..

Gość Kamilkowa
no mam juz calkiem wygojony i generalnie nie mialam problemow z nim wczesniej.. a teraz nawet lekkie dotkniecie strasznie boli.. dokladnie w tym miejscu gdzie jest sztanga kolczyka.. a co to zgubienia kulki to tez kiedys zgubilam ale kolczyk odziwo mi nie wypadl przez cala impreze i rano zalozylam nowa kulke bo mialam zapasowa ;)