Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe hmm

ciekawa sprawa odnośnie glena b. Typek pisze na pomarańczowo-przeczytajcie dalej

Polecane posty

Gość ciekawe hmm

Gościu pisze na pomarańczowo, każdy może się za niego podszywać. Co ciekawe nie można zarejestrować nicku "glen b" ponieważ jest on zabezpieczony hasłem. Jak to możliwe? Wydaje mi się, że glen b to jeden z administratorów, jest totalnym nolajfem i w ten sposób wyrzuca swoje żale obrażając innych użytkowników forum. co o tym myślicie?

Gość ciekawe hmm
co glen trafiłem?

Gość ciekawe hmm
glen b, totalny nolajf moderator lub administrator. żałosne, żeby ludzie odpowiedzialni za usuwanie takich nienormalnych tematów sami je tworzyli.

Gość jak to jest z nim
cos jest NIE TAK od dawna z tym glenem - oczywiscie wszyscy nabieraja wody w usta

Gość dawniej było tak z nikiem
ponawiacz, ale dawno go nie widziałam.

Gość teraz pod nick glen b
podszywa sie wiele osob z roznych powodow... ale oryginalny glen b jest projektem pewnej laski z kafe 🖐️

Gość KAZDY zbanowany nick
nie moze byc ponownie zahaslowany. i takich nickow jest tu calkiem sporo :P

Gość Info serwis coffiee
Dodam iż autorka projektu glen b uzyskuje stały dochód z tytułu renty inwalidzkiej przyznanej przez zus z uwagi na trwałe zaburzenia psychiczne co niezwykle ułatwia jej projekt ów ciągle sprawnie kontynuować. Jak i innym podszywom na rentach i innych co tu siedzą:):):)

Gość autorka juz tu chyba nie pisze

Gość ciekawe hmm
cały czas tu jestem. coś tu śmierdzi, ponieważ normalne tematy są usuwane jako spam, a te o gównach nie są usuwane

Gość a co on ci przeszkadza
jak cos ci smierdzi to sie umyj. i przestan weszyc idiotyczne spiski paranoiku albo przenies sie na gryppe666.wordpress

ale lipa . kiedyś podszywałam się pod depeche 15 i ze 3 razy na redakcyjnym pisali "to podszyw" i mnie nie banowali. dopiero kiedy się przyznałam sama :D i zbanowali :( jakby ktoś chciał mam jeszcze kilka podszywów pod czarne nicki :D

Gość a co on ci przeszkadza
glen jest ok ja sobie często wyobrażam takiego młodzieńca który pisze tematy te że jest przystojny i potrafi wiele np włożyć sobie całą dłoń w odbyt. A ja ją mu potem pucuje językiem jak należy. Myślę że szybko bym doszła gdyby miał porządne rozwolnienie. Zupełnie was nie rozumiem skąd ta zawiść ?!

Gość hahahahaa dobre dobre