Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgffhhfhhhfhg

Hemoroidy a wiek

Polecane posty

Gość hgffhhfhhhfhg

Mam je odkąd pamiętam (obecnie mam 19 lat), nie bolą mnie, nie przeszkadzają mi - może po prostu się przyzwyczaiłam. Co nie zmienia faktu, że są to żylaki III albo nawet IV stopnia (widzieli je lekarze, którzy wykonywali mi kolonoskopię i pielęgniarki - one się trochę tym "przejęły"). Wstydzę się ich, bo kiedy dojdzie do zbliżenia z chłopakiem a on to zobaczy...? Nie wygląda to ładnie. Czy usunięcie operacyjne to jedyna metoda na pozbycie się ich? Czy jest jakaś gwarancja, że nie powrócą? Pozdrawiam

Gość moje drogie dziecko
hemoroidy, aby choroba prawie cywilizacyjna z Którą niestety trzeba żyć, nie chyba, Że masz zamiar pracować zawodowo tą częścią ciała, to musisz zrobić operacje plastyczna. Jedyna sensowna rada dla normalnego człowieka na zdrowym trybem życia unieczynnić je doprowadzając do zwiotczenia, Poprzez: W 1.nasiadówki letnim wywarze z Kory dębu 2.mycie odbytu i hartowanie Zimna Woda po każdej defekacji 3. prawidłowe odżywianie 4. wysiłek fizyczny Rekreacyjny ALE NA POZIOMIE potu 5. maść i czopki proctoglyvenol 6.oczyszczanie organizmu z tosyn Szczegóły znajdziesz po linkami: www.vademecum.zdrowia..prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość moje drogie dziecko
ktoś, albo jakiś idiotyczny program zmienia sens posta, przestawiając wyrazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość LEPIEJ TO ZOPERUJ
bo problem się pogorszy w trakcie lub po ciąży po za tym na chlerę Ci coś co moze za kilkanaście lat zrakowacieć ? obecnie są różne metody usuwania hemoroidów njprostsza to zakładanie opasek uciskowych (gumek, robi się to w warunkach ambulatoryjnych, jedna wizyta i po kłopocie) w tym roku moja babcia dała sobie zrobić operację, ponad 50 lat niepotrzebnie męczyła się z hemoroidami, już po 2 tygodniach od zabiegu hirurgicznego było wszystko ok