Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANTYMETIN

METIN

Polecane posty

Gość ANTYMETIN

Wlasnie wywalilam synowi te durnowata gre...nie wiem o co w niej chodzilo....tylko mozg mu lasowala...a jakie sa Wasze opinie na temat tej gry?

Gość takajakaowaka
moj maz w to gra i jest zadowolony, po co mu wyrzucilas? wystarczylo wyznaczyc granice czasowe

Gość ANTYMETIN
wlasnie problem w tym ze ja wyznaczalam a on to i tak mial w d.....najwazniejszy byl metin...dzis juz nie wytrzymalam i kazalam wykasowac konto...trudno...sam sie tego prosil

Gość takajakaowaka
w wiesz o tym ze moze sobie zalozyc nowe...? rozumiem i jego i ciebie, bo widze jak mojego meza to wciaga ale zawsze jak widzi ze juz za dlugo gra to sam wylacza i zawsze mi sie pyta czy mam cos przeciwko

Ja grałam. Fajna gierka. Skasowałaś mu Metina to pewnie bedzie grał w coś innego.

Gość ANTYMETIN
do takajakaowaka-Twoj maz to chociaz potrafil sam wylaczyc czyli nie jest tak zle....moj syn w zyciu nie zszedlby sam z wlasnej woli :)...to juz zakrawalo wg mnie o uzaleznienie do LILY-Co takiego fajnego jest w tej grze?

Wcielasz się w wybraną postać, wojownika lub maga, rozwiązujesz zadania, walczysz. Rozmawiasz z innymi ludźmi, nawet romansować możesz, zawrzeć w grze związek małżeński. Ale World of Warcraft jest bardziej wciągający.

Gość ANTYMETIN
ja tylko widzialam ze ktos tam biegnie,macha czym ...tylko tyle:)...wg mnie totalna bzdura....teraz wprowadzilam haslo wiec beze mnie nie wlaczy kompa

Ale nie bądź zbytnia piła. Daj mu pograć godzinę albo dwie dziennie :)

Gość Fajna gra
Tylko strasznie wciąga . Daj mu pograć 2 godziny dziennie chociaż .

Gość Mozna walczyc na koniu
itp .

Gość ANTYMETIN
wlasnie....strasznie wciaga on wiecznie nic nie ma zadane...szkola luz:)...,ale na metinie to byl czas zeby posiedziec

Gość w0ahu
metin jest fajny :D i jakbys autorko nie wiedziala, to nie problem sciagnac od nowa i zrobic nowe konto...