Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgggfgfgffggfgf

pomozcie bo nie wiem co robic

Polecane posty

Gość fgggfgfgffggfgf

powiedział ze albo ja albo zadna i beze mnie jego zycie nic nie jest warte i ze sie zabije:/ codziennie wystaje pod moim domem niechce dac mi spokoju czuje sie osaczona czasem przyjezdza do mnie pijany ;/ i prosi zebym go odwiozła do domu a ja bojac sie zeby sie nie zabił po drodze robie to:/ powiedział rowniez ze jak go zostawie to sie zabije co robic?

Gość wiaraczynicuda
szantażuje Cię,a tak naprawdę niemiałby odwagi tego zrobić WITAM SEREDCZNIE:) Czy zastanawiałeś/aś się kiedyś,co możesz zyskać poświęcając jedyne 5 zł i 30 minut swojego wolnego czasu ?! Otóż,możesz w łatwy sposób zarobić conajmniej 15 000 zł , nie wysilając się przy tym zbytnio. Oczywiście pewnie teraz jest Ci ciężko w to uwierzyć,ale jeśli ZAJRZYSZ NA CHWILKĘ będziesz mógł się przekonać o tym w 100% ,że to jak najbardziej możliwe i łatwe w realizacji !!! Zapraszam serdecznie:) Wystarczy,że wejdziesz na: http://chomikuj.pl/WYKORZYSTAJ_SWOJA_SZANSE

Gość ygvbhujb
standardzik :D

Gość fgggfgfgffggfgf
sprawa jest powazna bo on prowadzi samochod po alkocholu;/ przeciez moze siebie i kogos zabic

Gość Nicolka.....
Ja bym mu powiedziala ze jak chce to niech sie zabija i ze na mnie tego typu szantaz emocjonalny nie dziala. Zreszta jak by sie zabil to zrobil by mi przysluge bo nie musiala bym wiecej ogladac i sluchac rozchisterowanego glaba... Pamietaj ze oni wszyscy tak tylko gadaja. Jak bym miala wierzyc swoim bylym to bylo by na tym swiecie 4 glabow mniej... ale nie oni zyja sobie dalej i rujnuja zycie innym kobietom :) Nie przejmuj sie nim. Nie zrobi tego. Jak by chcial sie zabic to juz dawno by to zrobil...

Gość fgggfgfgffggfgf
mysle ze on jest do tego zdolny opowiadał mi kiedys ze juz 2 razy probował popelnic samobojstwo kilka lat temu ale zwymiotował połkniete tabletki a za drugim razem nie zadziałały wiec sie boje

Gość fgggfgfgffggfgf
up

Gość spra wa jest prosta
tak jak już ktoś wyżej napisał, facet szantażuje cię psychicznie nie pozwól sobie na to, bo dzięki twojej uległości on osiąga swój cel jeździ po alkoholu? proszę bardzo on odjeżdża od ciebie a ty dzwonisz na policję informując o pijanym kierowcy, może to drastyczne, ale przynajmniej facet będzie bezpieczny

Gość Nicolka.....
To zglos to na policje! To ze z nim bedziesz nic nie da. Bedziesz dawala mu wszystkop by sie nie zabil? Przestan zycie jest za krodkie na takie poswiecenia. A jezeli twierdzisz ze on moze sie naprawde zabic to zglos to na polocje a oni zafunduja mu leczenie psychiatryczne... Przykre to ale sory innego wyjscia nie masz. P.S. Jezeli popelnial samobujstwo to powinien byc automatycznie skierowany na leczenie psychjatryczne. No chyba ze sie nalykal witaminy C i nie trafil nawet do szpitala-tylko czy to wtedy byla proba samobujcza?

Gość fgggfgfgffggfgf
za pierwszym razem zwymiotował za drugim nie zadziałały-wiec nie trafil do szpitala wcale;/ zrobie tak jak mowicie wezwe policje jak przyjedzie pijany

Gość spra wa jest prosta
czy można zwymiotować tabletki bez wymuszenia wymiotów?

Gość fgggfgfgffggfgf
nie wiem nie dopytywałam tak dokładnie wiem ze zwymiotował po drugim razie miał przez kilka miesiecy problemy z cisnieniem ale przeszlo

Gość prowadzi po alkoholu
??? to wtedy szybko dzwon na policję!grozi ze sie zabije? zainteresuj tym jego rodzinę! niech sie przed nimi tlumaczy ze swoich "pomysłów". nie daj sie!!!

Gość spra wa jest prosta
a można wiedzieć z jakich powodów on się zabijał wcześniej?

Gość Nicolka.....
A ile on ma lat? A te dawne samobujstwa to bzdury specjalnie dla Ciebie wymyslone ;) Tak jak napisalam nalykal sie witaminy C zeby byc cool i miec sie czym chwalic albo nie lykal nic ale historyjka wpada w ucho wiec ja rozpowiada ;) Faktyznie ktos dobrze napisal porozmawiaj z jego rodzinom i popros by mu pomogli. I powiedz o tych wczesniejszych prubach samobujczych.

Gość fgggfgfgffggfgf
ma 22 lata porozmawiac z jego rodzina jest ciezko bo to patologia alkocholizm itp on własnie z tego powodu wczesniej probował sie zabic myslałam ze jest inny niz jego rodzice

Gość spra wa jest prosta
kiedy jest się DDA próba samobójcza nie jest koniecznie zwykłym żartem fajnie gdyby to sobie uświadomił i zaczął korzystać z usług specjalisty a tak...prawdopodobnie wyrośnie kolejny alkoholik:(

Gość fgggfgfgffggfgf
on niechce slyszec o psychologu we mnie dostrzega tylko jedyna dobra strone swojego zycia nic innego podobno go nie cieszy mimo wszystko kocham go chociaz czasem sie boje bo bywa agresywny i nerwowy;/

Gość fgggfgfgffggfgf
up

Gość spra wa jest prosta
więc uważaj ze swoją miłością chyba że chcesz być kolejną żoną alkoholika :(

Gość fgggfgfgffggfgf
chce mu pomoc

Gość spra wa jest prosta
pomożesz mu jeśli on przez jakiś czas nie będzie używał samochodu i zechce się leczyć

Gość fdfgfgfggf
up