Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RowdyRowdy

Czy facet powinien sie golić?

Polecane posty

Troche mnie to zastanawia.. Prosze o odpowiedzi kobiet czy facet powinien golic sie pod pachami? no i oczywiscie na dole... niektore dziewczyny twierdza ze to "pedalstwo" inne ze np wlosy na jajkach sa ochydne.. prosze o odp :)

Gość a landrynki
to zalezy co ty lubisz,raczej tak:)

Ja kiedyś poprosiłam mojego by sie ogolił (na dole) ale po pierwsze go to kuło, piekło itp. a po drugie mi sie tez do konca jednak nie podobało. Facet to facet, a poza tym włosy zatrzymują zapach jego ciała ;) Więc rób jak uważasz. Zależy jak lubisz Ty, ewent. Twoja partnerka. A pod pachami to można, ale raczej w lecie :P ogólnie nie jest to konieczne

Mi sie zawsze wydawalo ze robienie loda nieogolonemu facetowi to tortura... Niedawno z dziewczyna postanowilismy ze sprobujemy bo wczesniej i jej i mnie jakos to nie krecilo.. dlatego wole zapytac :) Dziewczyna ktora kocha swojego chlopaka nie bedzie z nim szczera i raczej jemu pozostawi wybor...

Gość zgorzkniała sekutnica
Pod pachami jak najbardziej tak! Jak by to powiedziała moja znajoma "nie będzie śmierdział". Zapach jest wazny, ja wole ogolonych pod pachami. Na dole? Nie zgadzam sie z wypowiedzią poprzedniczki, że skoro jej partnera to piekło i szczypalo to nie musiał juz sie depilowac... Chore! A Ciebie, kobieto nie boli, nie szczypie i nie piecze jak sie depilujesz w miejsach intymnych? Jestem pewna ze boli. Nie załuj sie go, facet sobie poradzi. Co do innych par, wszysko zalezy od partnerow. Czy oni tego chcą, jak bedzie im odpowiadało i czy druga strona zaakceptuje brak depilacji. Nie ma co pytac na forum, wystarczy szczera rozmowa z partnerką i własna decyzja, czy jestem w stanie to robic