Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umre_normalnie_zaraz

ZOSTAŁEM DZIŚ ZMIESZANY Z BŁOTEM I SPÓSZONY W RYNSZTOKU /

Polecane posty

Ok. Muszę to komuś powiedzieć bo umre. Jestem bardzo ładny, kobiety mi nie odmawiają. Mam 29 lat i zaliczyłem co chciałam jak narazie, zajęte niezajęte, praktycznie zawsze rozkładały ładnie nóżki. Dziś stało się coś mega strasznego :/ Wiedziałem że laska ma faceta, bo od dawna ją obserwuje. Byłem na imprezce (aż musiałam wcześniej wyjść), i zjawiła się też ona, no to jest okazja, myślę "dziś cię bede miał". Podchodze do niej jestem zajebiście sympatyczny miły no nie można mi się oprzeć a ona nawet się na mne nie spojrzała, powiedziała tylko oschle "sory, zajeta, pa" :O:O:O Czuje się tak jakby mi ktos przyłożył w łeb siekierą! No jak można być takim wrdnym :/

Gość EERER33
POPROSTU JESTEŚ DILLLLDO;.....

Gość eeeeeeeeetam......
i co w tym strasznego?hm?

to że zaburzyła mi w wredny chamski sposób moje poczucie własnej wartości :/

No ale co z nią nie tak? Może to lesba? Powiedziałem ""dochodzę do wniosku że twój ojciec był złodziejem. Musiał ukraść wszystkie gwiazdy z nieboskłonu i ukuć z nich twoje kryształowe oczy" Przecież każda normalna laska pada po takim tekście i jest moja, helllo!!!!

weź spierdalaj podszywie, ja mam poważny problem. Niech mnie ktoś pocieszy! Jakaś piekna kobita najlepiej.

Gość Ja to zawsze mówię
Jeden tekst "poka fote" i już moja

Gość A ja to mówię
Zawsze poka kakao i jest moja

Gość Odmówiła Ci bo
Nie jest less i tyle:)

Gość A ja z kolei napisze
Że to prowo laski na bank :)

Gość umre_normalnie zaraz
agent tomek to mój idol, zawsze mam mega nażelowane włosy, rozpiętą koszulę, złote bransoletki i sygnety a ostatnio nawet kolczyka sobie w brwi zafundowałem. tak zainwestowałem w wygląd a ta sucz nie była zainteresowana. przez ną teraz cały czas płaczę i mam popuchnięte oczy. pomóżcie!!!

Gość Trzeba było o sex
Zapytać a tobie się zebrało na grubsze amory. Tak by się zgodziła. A tak to Cię pokonała Twoja bronią.:)

Gość kawior123
uważasz, że jesteś super extra fajny, ładny i w ogóle zaj**isty.. mhmmmm.. to może świadczyć tylko o tym, że nie wiesz co to lustro.. Mama przez całe dzieciństwo chowała przed Tobą lustro, żebyś nie widział jaka z Ciebie pasztetowa morda, a jak pytałeś dlaczego i je chowa to powtarzała Ci, że jesteś ładny chcąc ukryć Twój prawdziwy wygląd.. Twój mały móżdżek w to wszystko uwierzył i cieszysz się do dziś dnia.. P.S. Może wrzucisz tutaj jakąś swoja fotę.. Wszyscy pośmiejemy.. Nie tylko ta panna.. :D