Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskana Matka

Jak jej o tym powiedzieć?

Polecane posty

Gość Zatroskana Matka

Mój 20letni syn wreszcie znalazł cudowną dla siebie dziewczynę. Jest piękna, mądra, towarzyska. Często kiedy nas odwiedza pomaga mi w różnych obowiązkach. Kiedy się spotykają widzę że mój syn jest naprawdę szczęśliwy. No po prostu nie potrafię opisać krótko jaką są wspaniałą parą. Ich szczęście nie trwało długo. Wyjechaliśmy z mężem przed sylwestrem odwiedzić moją chorą mamę. Syn został w domu myślałam że jest odpowiedzialnym mężczyzną a tu co? Wracamy a on zabawia się w łóżku z inną dziewczyną. Nie wiedziałam co zrobić, powiedzieć. Na sylwestra przyszła do nas jego obecna jeszcze dziewczyna. Niczego nie świadoma widać było z jaka miłością na niego patrzy.... Co mam w tej sytuacji zrobić? Mam z nią porozmawiać o tym co widziałam?

Gość Zatroskana Matka
O nie ona go nie zdradza znam tą dziewczynę bardzo długo wiem że bardzo jej zależało na moim synu i widzę jak bardzo go kocha. Ręczę za nią głową

Jest głupi i tyle! Sam sie przekona o swoich błędach a Ty daj tej kobiecie rady w stylu, że facetom nie można ufać i powiedz że ma się zacząć zachowywać bardziej tajemniczo w stosunku do swojego faceta

Gość cala jego
chyba lepiej z synem porozmawiaj. moze nikt mu wczesniej nie powiedzial w prost ze sie nie zdradza.... a do ich zwiazku sie nie mieszaj. jak synus jest palantem to nie zasluguje na dobra dziewczyne. istnieje tez obawa ze ona CI nie uwierzy... i nie recz za nia glową.. w dzisiejszych czasach lepiej jej nie stracic, czyz nie?

Gość Onaaa77
a może jakoś jej to jednak powiedzieć, że po prostu wracając zastałaś syna z inną i że chcesz by ona o tym wiedziała... ale z drugiej strony syn może się wyprzeć czy coś i dopiero się narobi, znienawidzi Cię i on i ona. no sama nie wiem. lepiej by sie dowiedziala ale nie wiem co Twoj syn moze zrobić...

Gość cala jego
gdybym uslyszala od tesciowej ze moj facet byl z inna to pewnie bym pomyslala ze sie chce mnie pozbyc... ale ja z zadna niedoszla tesciowa nie mialam dobrych ukladów...

Zatroskana Matka napisała "Często kiedy nas odwiedza pomaga mi w różnych obowiązkach" tego Ci najbardziej będzie brakowało ? A tak na serio , to masz syna palanta , ale ty nie powinnaś niczego mówic tej dziewczynie .

Gość jkljlk
z synem poważnie porozmawiaj.