Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampka z choinki

Czy ludzie bardzo różni mogą być ze sobą?

Polecane posty

Gość lampka z choinki

Czy taki związek jest w stanie przetrwać? Ja i mój partner bardzo się kochamy jednak dosyć mocno się różnimy. On jest pracowity, ja raczej jestem leniuszkiem. Jego pasją jest historia, moją biologia. On uwielbia jak jest zimno, ja uwilebiam wysokie temperatury. Mamy też pewne wspólne cechy. Oboje mamy te same preferencje jeśli chodzi o sex. Tak samo postrzegamy miłość i związki, lubimy tą samą muzykę. Mamy podobny gust jeśli chodzi o filmy i książki. Boję się jednak, że to czym się różnimy przeważy nad tym co nas łączy :( Jak myślicie czy taki związek mam szanse?

Gość Autorka zdrowia
A mi się wydaje, że dużo was łączy. I łączą was wartościowe rzeczy.

Gość wpisuję się z nadzieją
to się nazywa, że się uzupełniają ja jednak uważam, że poglądy powinni mieć zbliżone i wspólne cele

Gość trzecia czarownica
eh skąd ja to znam :) mój chłopak też jest pracowity i lubi zimno :p i ogólnie jest taki...normalny...zdrowy, pewny siebie...nie wiem jak to określić. a ja zagubiona neurotyczka,niepewna..domatorka..zamyślona, nieprzystosowana...i jakoś się dogadujemy

Gość polalala
eeee... nie roznicie sie w tak wielu sprawach. Poza tym lacza Was super rzeczy, macie wspolne zaijnteresowanie. Pomysl, gdybyscie byli identyczni - byloby za nudno... :)

Gość Janek29lat
Różnicie się dosłownie paroma szczegółami i nic poza tym. Łączy was wiele. Gdyby was zbyt dużo razem łączyło to po czasie w waszym związku wiało by nudą. Ps. Przestań się lenić.

Gość Kornelia ...
Z punktu widzenia psychologii .... jest tak i tak ... Jedne typy osobowości potrzebują osób podobnych do siebie ... a inne wprost przeciwnie - swoje przeciwieństwa ...

Gość nie mogą-rzuc nastepne pytanie

Gość kdfhuyuby
JA JESTEM NISKA On wysoki ja czarna on blondyn ja rozrywkowa on domator ja spokojna on nerwus- choleryk ja spontaniczna on musi wszystko omówić ja twarda on miękki ja nie lubię alkoholu on lubi jesteśmy razem 19 lat.....................

Gość rzuc go

Gość zalezy czego dotycza
te różnice bo np. nie moglabym byc z kims kto ma zupelnie inny swiatopogląd i cele ode mnie natomiast uwazam, ze odnosnie roznych cech charakteru mozna dojsc do jakichs kompromisów