Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 1986.....

pytanie o in vitro

Polecane posty

Gość kobieta 1986.....

mam pytanie do mam , które zdecydowały się na in vitro... czy przygotowywałyście się jakoś specjalnie (oprócz leków ) do tego zabiegu?

Gość ludzie mnie zadzwiają
a jak myślisz? Uważasz, że kobieta idzie tam ot, tak z marszu?

Gość kobieta 1986.....
nie bardzo wiem o co Ci chodzi... doskonale wiem jak wygląda procedura ze strony medycznej , chodzi mi raczej o to co sama mogę zrobić np: jakaś specjalna dieta , ćwiczeni czy może coś innego! oczekuję konkternej dyskuscji i rad a nie dogryzania ! Za wszystkie " mądre" rady barzdo dziękuje!

Gość ludzie mnie zadziwiają
nie miałam zamiaru dogryźć. Formułuj na drugi raz konkretne pytania a nie rzucasz ogólnikami...

Gość kobieta 1986.....
no napisałam przecież ,że oprócz leków, bo oczywiste jest raczej ,ze nie biorę ich wszytskich sama w domu (np. zastrzyków) i raczej pod kontrolą lekarza prowadzącego ( to już wszystkie)..... jeśli ktoś miał in vitro to zrozumie o co chodzi.... więc jest jakaś porada?

wiesz, każdy ogólniki rozumie inaczej, dla Ciebie są to np. diety i ćwiczenia a dla mnie jest to cos zupełnie innego... Nie chce mi się tu pisać elaboratów bo coś negatywnie jesteś nastawiona, wejdź na forum bociana.

Gość kobieta 1986....
przepraszam nie jestem negatywnie nastawiona tylko bardzo denewruje się zabiegiem i tym całym przygotowaniem , a takie posty jak Twój wcale mi nie pomagają ,,,, no ale kogo to obchodzi. Pozdrawiam.

ok. rozumiem. Ale mimo wszystko polecam wejść na forum bociana, tam jest mnóstwo dziewczyn "obcykanych" w temacie. Ja sprawę in - vitro znam z doświadczenia przyjaciółki.

i jak najbardziej poważnie trzymam kciuki aby Ci się udało! PZDR.

Gość kobieta 1986....
dziękuje