Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1a

czy onamoze odebrac sobie życie??byla dziewczyna

Polecane posty

.Gadałem z byłą na gg podszywając sie za kogos obcego zwierzała mi sie uprawialiśmy seks wirtualny apotem dowiedziała sie ze to ja...nie wiem jak?tłuaczy ze zaczeła to czuc i myslec o mnie tak jak o bylym..Prosiła mnie o rozmowe jeden jedyny raz normalna wyjasniejacą móiłą ze nic wiecej nie chce tylko zebym napsiał ze to ni ebyły jaja ze z niej nie drwiłęm i porzgnal sie jak człowiek anie milczał.Toja znia zerwałem..I potem napisała ze "to wazne odezwij sie do srody do 16 bardzo cie prosze do środy?"dlaczego do środy?/ nie odzywam sie uwazam ze tak bedzie lepiej

Gość stara zolza
tak, jak uswiadomi sobie z jakim facetem musi miec kontakt.

Gość nie moze chyba ze wariatka

najchętniej zostałąbym na całą noc wttym kinie tylko wtedy nie myślalałam a jak przychodze to się zaczyna..Błagam pozwól mi zasnąć spokojnie...nie traktuj mnie jak śMiecia po tym wszytskim kolejny raz nowyy 21:09:54 tak bardzo bardzo Cie prosze nie tym razem..wiem ze to czytasz.Mogłeś pisać jako Kuba a normalnie normalnie nie mozesz..do normalnego pisania sie nie nadaja obiecuje przestane pisac tyle jak tylko odpiszesz jak tylko porozmawiasza ze mna 21:10:40 ja mam jutro taki ciezki dzień..w pracy na uczelni znowu nie zasnę...JEżeli to sobie wszytsko wkręcam owymagam pomocy psychiatry ale czuje że to Ty i jeszcze jak nie odpisujesz nowyy 21:10:56 jedna rozmowa na koniec z szacunku do mnie prosze CIe raz w życiu ni ebądz hujem 21:11:26 niekoncz tego jak Antek tylko jak Kuba..Jak sobie pomysle ze to byłą zabawa że tylko drwiłęs ze mnie i cały czas nie chcesz mnie znac 21:11:28 boze. 21:12:32 potem mnie mozesz zablokowac na zawsze..ale rprosze jeden jedyny raz porozmawiaj ze mną 21:14:53 tak bardzo Cie prosze jeden jedyny raz pomysl o mnie 21:15:11 wiem ze jestem wariatką,nie neguje tego..ale chyba mi się nie dziwisz 21:15:43 to takie dziwne beznadziejne uczucie... 21:15:57 dlaczego to robisz co tobą motywuje pomoz mi zrozumiec 21:16:30 jak to sobie uswiadomiłam w nowy rok jak to pcozulam pomyslałam ze nie robiłęs tego specjalnie że tak wyszło.. 21:16:49 ale jak tak sie nei odzywasz to ja mysle sobie ze sie bawiles ze cłay czas mnie nienawidzisz nowyy 21:17:08 ze nie masz ochoty rozmawiac ze mna normalnie a wtedy tylko ze mnie drwiłęs 21:17:27 chce tylko normalnie porozmawiac nie o tym Kubie(bo sama sie teo go bardzo wstydze) 21:17:39 ale tak normalnie raz jedyny prosze zadzwon do mnie pomoz mi 21:18:24 powinnnam Ci enienawidzic za to i nie powinnam pisac i jeszcze domagac sie rozmowy ale ja ja tak rozpaczliwie chciałabym tylko usłsyzec ze nie zaakpiłęs ze mnie 21:18:29 to mi nie daje spokoju 21:18:36 nigdy w życiu tak sie nie czulam 21:19:37 dlaczego nie mozemy sie pogodzic dlaczego musze sie tak zapamietac 21:20:31 przeciez ja nic od ciebie nie chce..skoro nie jstes tym kubą zrozumialam ze to fikcja a to on mi sie podobał,bo wydawał si ewporządku z zasadami a jedniczesnie fajny nie drętwy.Nie utożssamiam ciebie znim 21:21:15 ale mam inny problem..po prostu przeraza mnie ta mys ze to byl żart.Wtedy jak podejrzewałam dybys nie wyprowadzał mnie zbłędu 21:21:23 to nie robilabym z siebie wikęszej kretynki

takie wiadomości mam od dwóch dni wiecznie to samo cały czas..co pare minut jakby nie odchodziła od kompa w ogóle;O

Ty uważasz że tak jest lepiej, ale chyba dla Ciebie, bo wygodniej, nie odezwiesz się to nie będziesz musiał nic tłumaczyć, a ona pewnie się męczy :( Znam ten ból, kiedy ktoś robi coś "niby" dla mojego dobra, a tak na prawdę wyrządza mi tym jeszcze większa krzywdę, aniżeli miałby powiedzieć szczerze jak jest Tchórz i egoista z Ciebie :O Skazujesz drugą osobę na życie w niewiadomej i jeszcze tłumaczysz że tak jest lepiej :( :O

Gość to jej sprawa ty i jej decyzja

Gość Zal
A dlaczego ją rzuciles? Bo z tego twojego pisania nic nie rozumiem

Gość tak czy inaczej baba nudna jak
flaki z olejem, daj sobie spokoj. Poza tym nieladnie wywalac na publiczne forum czyjes zwierzenia.

Gość a jaka ma byc
nie widzisz ze pewnie jest w histerii??zakochała sie może w tym internetowym gościu,zwierzała się obnażała z intymności...jaka ma być...nie odpisuje to pisze rozpaczliwie to samo z nadzieją że coś do niego dotrze:O

Gość ano..
Dziewczyna jest bardzo nieszczęśliwa. Bardzo, ale to bardzo jej współczuję. A Ciebie ty ..... może też kiedyś ktoś skrzywdzi. I będziesz wtedy wiedział, że ludzkie uczucia, to nie zabawka. :(

Gość jezuuuuuuuuuuuuu

Gość uuuuuu88i

Gość uuuuuu88i

Gość uuuuuu88i

Gość stara z