Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyc hyc hyc

??? GDZIE SIĘ SPUSZCZACIE ???

Polecane posty

Gość hyc hyc hyc

Tak jak w temacie....do chłopaków. Gdzie sie spuszczacie jak marszczycie dżordża ?? Ja praktycznie zawsze na dywan. Jest taki ciemny i nic nie widać ;)

Gość hyc hyc hyc
Ładna jesteś Iga hehehe.... ie jestem z tych co do muszli walą, albo w husteczke...:| kiedys tak mialem za na dłoń i sam to zlizywałem xD tak było było...czasem lubie też walic pod prysznicem, usiade w tym kącie...woda leci cieplutka a ja marszcze....potem matka sie pyta co tak długo się kąpałem ;pp

Gość hyc hyc hyc
Pomidorowa, spokojnie, Twoja rozczochrana! To ja sama założyłam ten temat i miałam przygotowaną tę błyskotliwą ripostę. Niezła jest, no nie? :)

No dobra, wydało się, już nie uda mi się wykręcić. :) Przyznaję się publicznie, to ja założyłam ten temat. :(

A swoją drogą to ciekawe, co robią "normalne" dziewczyny o 4 w nocy na TAKIM topiku. Nie, na pewno nie są normalne :(

jak bedziesz przymierzac to rob foty, meila znasz :> I tak pozatym to wlasnie uswiadomilas mnie w jakim temacie sie znajdujemy.

Smoczka tez mam a nie mowie ze lubie go ssac. Z wiekiem przyszedl dobry zamiennik :)

Gość byly_tatus
kiedy to na brzuch . . . teraz w reke i w kanalize puszczam sperme . . . strasznie duzo jej juz zmarnowalem - moze oddawac ja do banku spermy potrzebujacym kobietom i bezplodnym mezom? zreszta sam nie wiem czy plodny jestem, bo dzieci nie mam, a badan nie robilem . . . syn i corka okazali sie nie moim potomstwem jak zrobilem im testy DNA na ojcostwo . . .

Gość hyc hyc hyc
1 i 2 post hyc hyc hyc jest moj oraz ten ;) Jestem facetem i mam 19 lat ;) Pozdrawiam

Ja ostatnio polubiłem na pończochy kobiecie, to jest mega podniecające, zwłaszcza jeśli się o tym myśli przed...była zadowolona, było jej sporo i jeszcze tak dużo, była tym zachwycona, polecam.

Gość Ona ;)
Mój jak opowiadał to na brzuszek swój albo standardowo.

Gość Ona ;)
Standartowo czyli,że najczęściej szczela mi na twarz ale niezbyt to lubię bo potem muszę znowu robić se makijasz.

Gość Ona ;)
Kocham podszywaczy ;)

Gość brat glena b
ja spuszczam sie do kawy a potem ją podaje moim znajomym :)