Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wersaleczka cia

Proszę o rady w odchudzaniu

Polecane posty

Gość wersaleczka cia

Witam:) Nie mam doświadczenia w odchudzaniu. Kocham jeść, jem wszystko o każdej porze dnia :( Nie umiem odmówić sobie czegoś gdy mam na to ochotę:( Ważę 78 kg przy wzroście 180cm. Bardzo bym chciała ważyć 70kg, czyli mam 8kilo do stracenia. Nie zależy mi , aby szybko schudnąć. Poprostu bym chciała ważyć te upragnione 70kg do wakacji:) Czyli mam jeszcze dobrych kilka miesięcy. Teraz mam pytanie, jak schudnąć powoli, ale skutecznie??

Gość wersaleczka cia
oooo, to Ty masz super figurę!!!! Wiesz, ja mam dosłownie chude ręce i nogi, ale brzuch i dupsko wielkie;)

Gość wersaleczka cia
jesli chodzi o sport, to trochę z tym ciężko, bo po pracy jestem zmęczona i nie chce mi sie już ćwiczyć:(

Gość wersaleczka cia
a ile masz lat (jesli można spytać? )

Gość wersaleczka cia
31

Gość wersaleczka cia
ja całe zycie byłam szczupła, wręcz chuda (miałam zajebisty metabolizm) Niestety okło 30-stki pozmieniało mi się:( Jem tyle co zawsze i teraz to widać efekty obżarstwa

przytylas czy zawsze tyle wazylas??? bo ja zawsze wlasnie wazylam 59-60kg, potem jak juz skonczylam studia, to bylo mniej ruchu i sie zaniedbalam, wazylam nawet 72kg!! po woli sie odchudzalam, przed swietami wazylam 62, ale wiesz jak to jest na swieta hehe wiec mam 65 i znowu walcze

Gość student dietetyki
lepiej mieć nadwagę, niż niedowagę (tylko tkanka tłuszczowa zbudoana najlepeij z tluszczok korzystnych).

Gość wersaleczka cia
Przed 30 zaczęłam tyć. Podstawówk, szk średnia i studia-wtedy byłam szczuplutka:)

Odchudzanie bywa czasami bardzo ciężkie- wiem coś o tym. Wszystko zależy tak naprawdę od tego jakie masz podejście do tematu- ja na przykład postanowiłam oddać się w ręce profesjonalistów i połączyć przyjemne z pożytecznym:) Udałam się do Primaveraspa, gdzie korzystałam z serii zabiegów i masaży( skóra wyglada po nich fantastycznie) Ale najwięcej zawdzięczam zaproponowanej mi tam diecie strukturalnej, która w skrócie polega na tym ,ze wybiera się najzdrowsze ( bogate w witaminy i składniki odżywcze) i zarazem najmniej kaloryczne pokarmy. Super sprawa- nie czujesz głodu i chudniesz

Gość jeden_moment
Oj tak, podstawa to ćwiczenia, ale czasami może się nie chcieć. Wiem to sama po sobie.... taki turnus odchudzeniowy w Primavera SPA brzmi kusząco... sama bym chciała w takie miejsce pojechac i oddać swoją dietę w ich ręce :)