Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekp5465478475

Powiedziec o wagarach?

Polecane posty

Gość marekp5465478475

Dzisiaj zaspalem do szkoly , o budzilem sie kolo 11 i troche nie oplaca mi sie juz isc do szkoly, wiec mam pytanie czy powiedziec o tym rodzicom (beda wkurzeni) czy nie mowic nic i bede miec pare godzin nieusprawiedliwionych, ale i tak zobacza to na wywiadowce??

Gość małapraktykantka
powiedz ze sie zle czules i poszedles z ost lekcji bo miales np. 2wfy i zastępstwo, potem nie będą pamiętać na wywiadówce, a ty im powiesz ze im mówiłeś :P

Gość ja powiem tak.....
najlepiej powiedzieć prawdę najwyżej pokręcą nosem ale jakby co napiszą usprawiedliwienie ...a tak pójdą na wywiadówkę zobaczą nieusprawiedliwiony dzień i nie dość że będę musieli świecić oczami przed wychowawcą to jeszcze będzie awantura w domu ...

Gość marekp5465478475
ale wiecie wczoraj si e dobrze czulem nic takiego i juz dzisiaj pioerwszy dzien po wolnym i sie zle czuje :D ? Albo powiem ze mialem sraczke.. albo prawde ze zaspalem.. watpie ze tylko nosem pokreca matka sie wkurzy niezle

Gość Lalka z porcelany
no ale za jeden opuszczony dzień aż taką awanturę będą Ci robić?

Gość marekp5465478475
no nie od razu awanture, ale wydra sie napewno. Zreszta w gimnazjum wagarowalem duzo ale to wtedy z kolega a dzisiaj siedze w domu. Teraz to nauczycielka mnie chwali za chodzenie do szkoly itd.. moze im to przypomne ;p

Gość marekp5435445645
co mam powiedziec ze zaspalem? moze powiem ze posprzatam caly dom tak wiecie zeby troche sie podlizac?? odp

Gość ghjkl
powiedz prawde i bedziesz mial spokój.Troche pomarudza i przestana,a może nawet z humorem to potraktuja

powiedz prawde ,albo udawaj ,że jesteś chory ... lepiej jak sie dowiedzą od ciebie a nie od nauczyciela...

powiedz :classic_cool: jak powiesz to nie będą się pruć jak stare prześcieradła :classic_cool:

nauczycielka Cię chwali, że chodzisz do szkoły? a łachę robisz?:D

Gość Hello_Kittty
Napisz sobie uspr.

Gość MALPA CI ZOSTANIE
powiedz ze dostales sraczke i bales sie isc do szkoly , i by ci cos dala bo cie brzuch boli, ale nie lykaj tabletki bo sie juz nie wysraz z 3 dni, ;-P