Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaa

rany nie wyrabiam

Polecane posty

Gość a ja w moim domu pukam
pisalas o zamkach... Ale moze o inne zamki chodzilo. Blyskawiczne, czy cus :D Jezeli o mnie chodzi to jestem jak najbardziej za zamkami! Tymi w drzwiach oczywiscie :P

poswiecilam sie i znalazlam: 12:53 "w sypialni mozna zainstalowac zamek"

Gość manduca
Lepsze od dyskretnego kochania się w pomieszczeniu, w którym śpi dziecko (ty to nazywasz kopulacją, ja się kocham) jest machanie mu gołym biustem i pośladkami przed nosem? Rewelacja 🖐️ :D No ale oczywiście, co kto lubi :P

kopulacja, seks, kochanie sie i wiele, wiele innych - i tak chodzi o to samo;-) Ty widzisz sprzecznosci w moich wypowiedziach - powiem tak "zlej baletnicy przeszkadza rabek spodnicy";-)

Gość ajajaa
ROR ty chyba na prawde nie masz co robi...jestes wszędobylska

wiesz... ja swojego jednego profesora uwazalam za łysego mende... Mysle, ze jakbym sie tak do niego zwrocila nie bylby tego samego zdania co Ty ROR ;) Te slowa ktore wymienilas maja tez inny wydzwiek :P

Mieszkasz u rodziców, ale... mieszkasz w pokoju z meżem, wiec rodzice powinni pukać. Nie jest to wytlumaczeniem, ze to rodzice ustalaja reguły, skoro u nich mieszkacie. Jestescie malżeństwem, amcie swoje prawa. Jestes dorosła, wiec powiedz rodzicom, że prosisz, aby pukali do pokoju, bo chcecie mieć troche intymności.

"ak wlasnie jest - to ich dom (w tym oprzypadku rodzicow) i to oni ustalaja reguly dzieci mieszkajace w domu rodzicow musza sie dostosowac albo mo=ga sie wyprowadzic - swoja droga dosc popularna to opcja w doroslym zyciu ludzie maja wlasny dom i wlasne reguly dosc proste" Co za brednie :O :O :O Jak są dorosli to nie muszą. To dom rodzinny :O ROR poraza mnie Twoje zaściankowe myślenie :O

Gość ajajaa
nauczyc pukać, najlepiej przez włazenie do sypialni rodzicow zaraz z rana ze 2 razy i może podziala

Gość klikam ile wlezie
mi sie zdarzylo ze babcia mojego meza zajrzala niechcacy z rana do naszegopokoju jak bylismy w pozycji 69 Nie wyobrazacie sobie jak sie potem czulam..:( maz wzial na luz a ja nie moglam jej w oczy spojrzec.. No ale mogla zapukac do pokoju o tej siodmej rano.. Tylko glupio potem:(

Gość ajajaa
czyli nie tylko ja mam takie przejścia, chociaz ty miałaś gorzej:)) chyba że babcia niedowidzi

Gość klikam ile wlezie
niestety widzi dobrze Nie da sie nawet tego wszystkiego opisac,porazka:(

Gość pytająca się
niesmak na pewno jakis czas bedzie, a jak babcia zareagowala??