Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam strony

Znacie portal z przepisami jak wykorzystać RESZTKI Z LODÓWKI?

Polecane posty

Gość szukam strony

słyszałam kiedys o nim w TV ale nie moge znaleść!

Gość a o ajkie resztki chodzi
bo ja raczej wyrzucam

Gość szukam strony
chodzi o to jesli zostaje ci troszkę ketchupu, szynki, jajko lub serka i nie chcesz wyrzucać (jeszcze jadalnych) rzeczy... wpisujesz tam ile i jakie składniki masz i wyszukuje ci przepisy odpowiadające Twoim składnikom.

Gość a o ajkie resztki chodzi
może i fajne :)

Gość szukam strony
przykładowo zostaja ci ziemniaki i majonez i pół ogórka, wpisujesz i są rady np: Ziemniaki z dnia poprzedniego. Takie ziemniaki są doskonałe do sałatki ziemniaczanej. Tylko nie zapomnijmy włożyć ich poprzedniego dnia do lodówki! Ziemniaki „z dnia poprzedniego”, jeżeli nie były rozgotowane, zazwyczaj jest o wiele łatwiej kroić. Ja kroję je w plasterki, dodaję drobno pokrojoną cebulkę, ogórek konserwowy i majonez. Doprawiam i już! Innym sposobem na zużycie takich ziemniaków jest pokrojenie ich w plastry, podsmażenie na patelni i zalanie roztrzepanym jajkiem. Można je też zalać żurkiem lub barszczem białym.

Gość Rozwalił mnie ten temat
Poszukaj a znajdziesz w końcu. Choć ja wątpię by potężnemu lobby handlowemu było na rękę propagowanie takie oszczędności.....?;)

Gość szukam strony
co google? mówiłam że nie umiem znaleść. To jest konkretna strona.

Gość szukam strony
to mało wiesz. w TV mówia o wszystkim, dlaczego taki portal miałby sie nie zareklamować.

Gość Heja ho ho
Może i w tv mówią wszystko. Może i portal jest reklamowany. Tylko dlaczego Ty go nie możesz znaleść tak łatwo?

Gość szukam strony
co za ludzie, czytać to co pisze! słyszała, szukałam (nie pamietam nazwy) i nie znalazłam!może ktoś tez jest na tyle rozumny i nie wyrzuca jedzienia. Ale widać same 12-latki tu siedzą.

Gość szukam strony
żegnam- dzieci do nauki sie brać- internet jest dla dorosłych.

Gość Penny saved
Myślę że warto szukać takich stron pod warunkiem iż otrzymamy tam praktyczne porady jak wyczarowac coś pysznego i ładnie podanego na talerzy faktycznie z tego co zostało bo to bardzo mądre oszczędne. No chyba że byłyby tam promowane jakieś szaleństwa albo eksperymenty kulinarne na granicy rozsądku których byłby roztroj żołądka. Jak znajdę coś to podam i proszę aby ktoś jak ma namiar na stronke niech poda go. Bo myślę że to fajna sprawa. Pozdrawiam wszystkich.

Gość Chyba mam to w hd
recycling.com !:)

Gość ja widze ze tutaj to sami boga
cze siedza!wstyd wyrzucac jedzenie!zobaczycie!jeszcze wam nie raz zarcia zabraknie przez te rozrzutnosc!

Gość comamzjeść
proponuję to: http://www.comamzjesc.pl/ aczkolwiek to raczej chodzi o produkty... może się przyda :)

Gość znamm
wiem o jaką stornę Ci chodzi , ale kurcze tez nie pamietam adresu. Nawet mam tam konto i nie wiem . W DzieńDobry TVN kiedyś o niej mowili.

Gość OneTwo
A nie dajesz tego świniom, jak paszę ?