Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolek1000

moja dziwczyna lubi ostry seks ... dziwne

Polecane posty

lubi kiedy mówię do niej suko itp kiedy jestem bezwzględny i robie to co chcę na siłe , owszem podoba mi się ale wydaje mi się to dzwine

Gość ABeeS
kuuurde koles ale ci zazdroszcze

Gość Anniia
ja to uuwielbiam... gdy facet w lozku (TYLKO !!) mna pomiata to robie sie taka mokra..........

Gość ABeeS
Anniiu chodz do mnie :D

Gość Bazylia i Oregano
pewnie ze lubią i to bardzo

Gość Anniia
dziewczyną* !!! sorki za blad, to z pospiechu : x

no dobrze fakt ona lubi jak ją za włosy ciągnę i zmuszam żeby mi robiła loda (ostatnio tak zrobiłem) , jak ją trzymam za szyję , mówię że zaraz ją zgwałcę i tak dalej że jest moją suką i dziwką i jak rucham ją w usta (ale tu jest problem bo mam dość dużego do jej ust i po prosty czasami jej wsadzę za głęboko -wtedy ma odruch wymiotny albo uderza mnie zębami co nie jest miłe ) Jednak najdziwniejsze jest to ze zawsze była taka delikatna i nieśmiała , jestem jej pierwszym i mam nadzieje ze jedynym aa seks uprawiamy od 3 miesięcy.

Gość lole1000
niech jeszcze jakieś panie zajmą stanowisko w temacie

Gość malinka_różowa
Aż strach pomyśleć co będzie dalej:)Ja uważam że to wcale nie jest nienormalne, sama lubię ostry seks i różne takie zabawy ale jestem trochę starsza:)

Gość lole1000
no własnie ona jest troche młoda , teraz ma 18 a ja prawie 20 i mnie to bardzo dziwi , czyli panienki lubią taką ostre rżnięcie ?

Gość malinka_różowa
Lubią, lubią może nie każda ale z wiekiem upodobania się zmieniają, im kobieta starsza tym ma większą ochotę i na seks i na eksperymenty:)

Gość lole1000
to dobrze bo ja lubię ja tak szmacić ;) nawet mi mówi żebym ją poniżył :]

hm ciekawe :) troche ostrosci lubie ale nie za wiele. pare moich kolezanek takie cos uwielbia, wiec... a skoro ma 18 to ma ochote wyprubowac wszystko co sie da :P

Kolejny mit zakotwiczony w głowach białych ;] Prawda jest taka że kobiety bardzo lubią ostry sex , sadomaso , bondage , dominację tylko udają takie niewinne ;]

Gość lacrima five
U nas było tak samo. To że bardzo mnie podniecają ostrzejsze zabawy wydało się przypadkiem jak po wódeczce mój facet potraktował mnie bardziej obcesowo. No i zaczęło się, takie akcje są z reguły po alkoholu, im więcej tym mocniejsze i lepsze bo diabli biorą różne zwyczaje i zakazy.

Gość u mnie tez po alkoholu
daje sie ponizac i szmacic,a sprawia mi to wielka rozkosz.Czasem zamieniamy sie rolami i to ja drecze meza:))

Gość yty
to chyba kwestia indywidulanych odczuc podczas seksu. trzeba by jakiegos fachowca ;)

Gość yty
i nie bardzo rozumiem tego jak twierdzisz, że wydawała Ci sie normalną dziewczyną.... jej preferencje seksualne chyba nie mają zbyt wiele do rzeczy :) powinieneś się raczej cieszyć, że Wasz seks to nie nuda i przyzwyczajenie.

Gość A ja zapytam tak
W ostrym sexie jak można zwracać się do faceta bo naprawdę nie wiem. Do kobiety ok ale jak do niego???

Gość Też jestem ciekawa

Gość koror
pffffffff sama na co dzień jestem cholernie nieśmiała, często się czerwienie, łamie mi się głos.. chyba odreagowuję to w lóżku zamieniając się w uległą sukę, która oczekuje ''kary'' za swoje zamknięcie się w sobie na świat zewnętrzny. cicha woda brzegi rwie

Gość koror
do koleżanki wyżej : ty chuju, ty psie, ty kutasie, skurwielu, ruchaczu