Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolek1000

moja dziwczyna lubi ostry seks ... dziwne

Polecane posty

Gość Sama jestem ciekawa
Oj takie coś by mi nie przeszło :) ale bym miała potem ostry sex jak bym mu powiedziała ty huju he he. Zaraz w pape i po sexie ha ha tyle ostrości :) potem ostry ślad ale może od uderzenia ha ha żartuje :)

Gość koror
też miałam z tym problem.. ogólnie wolę być uległa, ale kiedyś miałam partnera, który lubił być poniżany. Naprawdę początki to był koszmar. zamykałam oczy i prakrycznie przez zęby cedziłam ''ty chuju''. Ale kiedy widziałam, że go to podnieca - rozkręcilam sie ;) nawet mu w twarz dawałam:D

Gość Sama jestem ciekawa
Ja do swojego mówię pieprz mnie ,mocniej,zerżnij mnie ostro. Posuwaj mnie o tak jest mi dobrze. Ale żeby coś bardziej do niego wulgarnego to nie jakoś nie potrafię :) może kiedyś mi przyjdzie a najlepiej jakbyśmy się w trakcie pokłócili oj wtedy miałby ostro he he :)

No dobra juz wiemy jakich słów używać do kobiet lubiących uległość . a co z czynami , co można a czego nie ?

Gość bigola
Przestancie ! Nie zauwazylyscie ze Karolek1000 podnieca sie opowiesciami o ostrym sexie.Wymyslil historyjke po to zeby sobie trzepac ostro kutasa.Nastepny zbok.

głupia jesteś , ja się pytam poważnie , jeżeli nie wierzysz to sie nie dzueilaj idiotko , i wywalaj z topiku po porostu chcę wiedzieć co mogę a czego nie , do czego mogę się psunać nie psując atmosfery :]

Gość bigola
Sex jest spontaniczny debilu a Ty tu kalkulujesz i wymagasz dokladnych wpisow od kobiet. Wiesz co? Moze ktos sie na to nabierze ale ja nie. Aha i nie jestem idiatka.

Gość bigola
Ha ha ha popsulam Ci atmosfere i Ci opadl ?Dobre.

Gość aesfesfcsd
niektóre kobiety lubia być zniewolone i zdominowane bo chcą pewnego rodzaju " rozgrzeszenia za seks:......... to kwestia wychowania:) i wtedy jest im tylko dobrze w myśl zasady, przecież on jest silniejszy ... nic nie moge zrobic itd;) i główka działa;)

dlaczego dziwne? ja tez taki lubię,męczy mnie jak facet jest ciagle delikatny

bigola ugryź się :] aesfesfcsd, CASIA34 a macie jakieś ulubione chwyty swojego partnera , takie które są robione na siłe ale się nie sprzeciwiacie im ?

Gość Villy
To się ciesz i korzystaj z tego.Co w tym dziwnego.

Powiem Wam, że ja np. bardzo coś takiego lobię, ale właśnie mój facet za tym nie przepada. i to jest dopiero problem :(

Gość Villy
W seksie jest miejsce na czułości i delikatność ale kiedy trzeba należy Was kobiety potraktować ostrzej.Wszystko zależy od indywidualnych potrzeb.Czasem trzeba tą potrzebę wydobyć,gdyż jest w wielu przypadkach skrywana.

Gość kng
Moja dziewczyna lubi ostry sex sama czesto podczas zabawy zaczyna mnie wyzywać wtedy juz wiem co jest grane. Ciagne ja za włosy bije po tyłku, na siłe próbuje jej włozyc penisa w pochwe odpycha mnie wtedy a ja ją wyzywam ze zerżne cie jak dziwke ona wtedy jęczy mówi ze niechce troche nam przechodzi i zaczynamy sie namietnie calować po chwili znowu zaczynamy sie wyzywać ze ja zgwalce i jest tylko moją suką... Ona to lubi i ja też...

Gość ktos2222288888888
mnie rowniez kreca takie klimaty...moja pani byla napoczatku nastawiona sceptycznie i pozwalala tylko na zwrot "suczko"....ale z czasem jest moja suczka, suka, dziwka, kurwa....lubi klapsy i ciagniecie za wlosy....nie lubi tylko jak koncze na jej twarzy...ale pewnie w koncu i tak sie skusi:)

Gość Mała 1111
Ja też uwielbiam ostry seksik :D Mniammm.... Lubię gdy mój mąż robi ze mną co chce... Mówi że jestem jego dziw*ą, że mnie zerżnie... Kocham go i mam do niego 100% zaufanie. A dziś w nocy to ja go "zgwałciłam" - było super :D Jemu też się podobało... Chyba ze 2 godziny go "wykorzystywałam" w niecnych celach....Jak sobię wspomnę to aż mi się kurwiki w oczach zapalają... mmmmmmmmmm................

Gość dominujący24
Chłopaczku albo jesteś zakompleksiony i podniecają Cie te wpisy albo jesteś ciotą i naprawdę nie wiesz co zrobić ze swoja dziewczyną... każda kobieta lubi ostry seks ,tyle ze nie codziennie.

"Chłopaczku albo jesteś zakompleksiony i podniecają Cie te wpisy albo jesteś ciotą i naprawdę nie wiesz co zrobić ze swoja dziewczyną... każda kobieta lubi ostry seks ,tyle ze nie codziennie." nie każda z tego co wiem ,niektóre twierdzą że to nienormalne :) ja oczywiście do nich nienależne :-p

Gość manianowak
wejdzcie sobie na stronkę www.erotyzm-oczami-kobiet.pl tam znajdziecie sporo fajnych artykułów dotyczących sfery kobiecej seksualności, poza tym obejrzycie tam artystyczne filmy oraz zdjęcia

Gość Koalia
to jest normalne.. Sama jestem taką cichą wodą, a w łóżku chętnie usłyszałabym jaką jestem suką itd. Mój facet nie bardzo się na to zgadzał, bo twierdził, że mnie szanuje i wiem, że tak jest, ale jedno nie wyklucza drugiego!! Wczoraj na szczęście mnie zaskoczył bo był taki dominujący itd sam mnie rżnął w usta, mówił mi co mam robić, dusił mnie.. To był najlepszy seks w moim życiu, boję się tylko, że robił to wbrew sobie, żeby mi było dobrze... Ale faceci zrozumcie: jeśli rżniecie swoją laskę na jej własne życzenie, ale potem normalnie okazujecie jej szacunek itd, to na prawde wszystko jest w porządku!!

Gość gość
nie każda tak lubi! zwłaszcza jeśli po takim ostrym seksie zostają jakieś otarcia i infekcje, które potem leczy się miesiącami

Gość gość
Ja uwielbiam jak chłopak rżnie mnie mocno, wpycha na siłę, robi mocne ruchy. Czym mocniej to robi tym większy ból, ale ten ból jest najprzyjemniejszy na świecie. Wyzywanie? Nie.... to poniża.

Gość gość
Jak ty nie lubisz ostrego seksu to wyślij ją do mnie. Większość kobiet lubi się czuć zdominowane. Lekka przemoc klapsy ciągnięcie za włosy, dociskanie do łóżka to coś przez co mam ochotę się spuścić jeszcze zanim w nią wejdę jak o tym pomyślę

Gość Szczupaczek1231
Moja jak najbardziej lubi taki seks, ale muszę się wspomagać, żeby sprostać jej oczekiwaniom. Zamawiam tabletki na potencję long men albo white horse ze sklepu www.wzaufaniu.pl, bo mają najtaniej. Te produkty dają takiego kopa, że czujesz się w łóżku jak młody Bóg :)

Gość gość
Moja żona preferuje tylko różowy delikatny seks, tak przynajmniej deklaruje. Tylko dochodzenie przy nim zajmuje jej bardzo dużo czasu a jak ja docisnę i powiem cos dosadnego typu - ty kurefko, puszczalska, wtedy spuszcza się od razu i ma bardzo silne orgazmy.