Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magically

Jak zapomnieć o chłopaku, który się mną tylko zabawił?

Polecane posty

W sylwestra spędziłam sporo czasu z chłopakiem, który bardzo mi się podobał już od jakiegoś czasu i powiedział mi, że ja jemu też. Mówił mi piękne słowa, a ja je łykałam jak głupia. Nie wiem czy były szczere, czy nie. Całowaliśmy się i w ogóle było pieknie. Tym bardziej, że to był mój pierwszy raz, takie na pocałunki na poważnie. Zawróciło mi w głowie, a on w ogóle się do mnie nie oddzywa. Tak jakby to była jednodniowa przygoda. Czuję się wpuszczona w maliny, mam żal do siebie, że byłam taka naiwna. Chcę o nim jak najszybciej zapomnieć. Ale jak tego dokonać?

Gość bnbygunjuj
nie myśl o frajerze, nie jest ciebie wart.

Gość stara zolza
jak przychodza mysli o tym kawalerze, to predko za prace fizyczna:tak do utraty tchu.potem kapiel i spanie.I tak znow.Za 1 miesiac bedziesz sie smiala , ze uwierzylas w zlude stalego zwiazku.

Gość malinowa jagoda
mna sie kiedys też ktoś tak zabawił... jak sie okazało to był zakład... wiedzieli o tym wszyscy na imprezie oprócz mnie... to było 4 lata temu, a ja życie mam zmarnowane do dziś. nikomu juz nie zaufam !

jak sie wam tłumaczy, ze na wyro jest czas i zeby nie isc tam zbyt szybko to uwazacie takie poglady za staroświeckie.....a potem płacz i zgrzytanie zębów...

Gość naiwna16
dokładnie to samo się mi przydarzyło, znam go ze szkoły, i co wszystko fajnie pięknie, całowaliśmy się i mówi że mnie kocha i wgl. a na drugi dzień pytam się go czy taak na poważnie to wczoraj było, a on mi mówi że on nic nie wie i nie przypomina. jestem na siebie zła że tak sie dałam podejeść, a jemu nie wiem co zrobić za takie świnstwo, dupek jeden. myślałam, że się zapadne pod ziemie, poprostu tragedia, wkońcu pocałunek coś już znaczy, czuję wykorzystana i nie wiem jak jakaś zabawka. jak sobie przypomne to zaraz ryczeć mi się chce, ale ja nie chcę, poprostu chcę zapomnieć, ale nie potarfie, wmawiam sobie że nie będe przez takiego frajera ryczeć,nie warto ;''( + widzę go codziennie w szkole.

Gość InnaZNatury
Czizas.. jak ja bym chciała mieć takie problemy jak Wy..:)

Gość naatalkaaa
Kochana, każdej sie zdarzyło. Odrzucenie zawsze boli niestety tak samo. Wynagrodź to sobie sama. Zakupy, fryzjer, dobre jedzonko, spotkanie z przyjaciółką, relaks, zadbanie o siebie - po prostu rozpieszczaj się jak możesz, a poczujesz się w końcu lepiej.

Gość mała Czarna sweet
Miałam podobną sytuacje chłopak zostawił jak niby nigdy nic. wyłam jak głupia zakochałam sie w nim ,chciałam mu zrobić na złość, na imprezie poznałam innego,widział mnie z nim był zazdrosny chociaż nic nie czułam do tego chłopaka dłuższy czas sie z nim spotykałam.pokazywałam że sie dobrze bawie.udało sie teraz role sie odwróciły prosi mnie żebym wróciła ;p a ja spotykam sie z innm , jest sprawiedliwość:)*

Gość hatara12
dobra rada to taka,ze nawet jak myslisz to udaj ze nie myslisz o nim i pokazuj wszystkim ze masz go gdzies. zmien styl kup sobie cos ladnego i glupka zaskocz.bedzie wiedzial ze zle zrobil

Gość gość
Moja historia jest banalna...wielka miłość, 3 letni związek, rok zaręczyn aż w końcu mój narzeczony zerwał ze mną , a ja nie moglam się pozbierać. Kompletnie:( Mam 26 lat, a taka miłość trafiła mi się raz w życiu. W poprzednim związku już nawet myślałam, że to "to" - na całe życie, ale nie. Dopiero kiedy spotkałam mojego obecnego zrozumiałam czym jest prawdziwa miłość, piękna, silna, odwzajemniona. Musiałam zrobić wszystko co w mojej mocy żeby go odzyskać. I udało mi się to dzięki urokowi miłosnemu od rytualisty perun72@interia.pl , teraz znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy ślub.

Gość gość
Nigdy nie jest łatwo się pozbierać, ale ja znalazłam bardzo fajny sposób. Jest nim książka Jak zapomnieć eksa. Nie jest to jakiś tam poradnik tylko fajnie przygotowane ćwiczenia. Można po tej książce i pisać i rysować, generalnie można z nią robić wszystko, na co się ma tylko ochotę. Można się popłakać, pośmiać, wyżyć, ale na sam koniec jest zdecydowanie lepiej.

idz do zakonu bo zaden facet nie chce naiwnej piczki który popuszcza szpary na sluch jaka to ona jest piekna i w ogole

Gość Weronikaa1970
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Soniaa1982
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Zapomnij i tyle :)

Gość gość
Ciepriałam ogromnie po rozstaniu i zaryzykowałam, spróbowałam magii. Pomogło po 3 miesiącach, mój facet wrócił. Jakby ktoś chciał kontakt, korzystałam z http://magia-anielska.pl

Gość znowuż spamisko
15.37 wszędzie spamujesz! Nawet tematy sprzed 8 miu lat odkopujesz, weź się ogarnij, załóż sobie swój temat i tam wklejaj te linki! Gdzie nie wejdę, to jakiś dinozaur odkopany i oczywiście link tej spamerki na końcu