Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help help help ...........

LASKI!!!! KOBIETY DZIEWCZĘTA PRZYJACIÓŁKI SZYBKO POMÓŻCIE!!!!

Polecane posty

Gadam z dziwczyną na gg. Chcę się z nią umówić, ale żeby podać jakiś poważany wśród dziewczyn zawód powiedziałem że jestem fryzjerem! O ona mi: "fryzjerem powiadasz? To pewnie się znasz na robieniu trwałej?" Szybko mi powiedźcie to to do cholery znaczy?????????????????

Gość majonez gitones
robienie lokow

Gość Chyba zakupoholiczka
To znaczy że umiesz robić takiego barana na głowie :P Fryzura mniewięcej jak u babci :P Czyli jednak nie jesteś fryzjerem :P

ok ok dzięki, łooo... czyli kręcenie tak jak moja mama.

jeszcze jedno. Jak ona będzie chciała żeby jej to zrobić, to będę się umiał tego na szybko nauczyć albo coś?

Ale żes się wkopał kolego ;D. Hm mmoże poprostu powiedz jej , że ondulacji jeszcze nie praktykowałes. ;) I że nie chcesz zrobić z niej potwora. Albo poprostu powiedz jej prawdę, jak mnie by koleś tak wkręcił to nie wkurzyłabym sie, mialabym ubaw po pachy ;] . Głowa do góry, coś wymyślisz. Trzymam kciuki;] Napisz co zrobiłes;D Buzka

Gość fryzjer Kazimierz
zrób jej ondulację kłaczków na waginie językiem :)

napisz, że robisz sobie już od 6 lat i masz piękne skręty, nie za mocne, luźno opadające na skronie, ładnie modelujące twarz i podkreślające mocny zarys brwi

Gość beczkę kapusty musisz zjeść
zołza , fajnie radzisz , faktycznie ON ma luźno opadające na skronie, ładnie modelujące twarz i podkreślające mocny zarys brwi

tzn to jest trudne??? A nie ma instrukcji? Ona powiedziała że chętnie skorzysta w przyszłości, ale nie określiła kiedy będzie ta przyszłość.

mój plan jest taki, że ona mnie najpierw polubi, a na 3 spotkaniu powiem jej prawdę. I tak zrobię.

Gość najdhe
zdechnę :D poważany wśród dziewczyn zawód - fryzjer :D żeś wymyślił :D

no a nie????? Przecież nie mogłem od razu przy pierwszym tekście powiedzieć że jestem elektronikiem. Nikt nie szanuje elektroników :( A z moich obserwacji antropologicznych wynika że wszyscy poważają fryzjerów. Ale spoko, powiem jej na bank na 3 randce.

na 3 randce która, jeśli Bóg istnieje, będzie do najbliższej niedzieli :classic_cool:

no. i słusznie. Powiedz jej prawdę. Ale nie rozumiem czemu miałby ją zrazić fakt, że jesteś elektrykiem czy kimś tam? CZy to ważne? Nie wiem. Nie czaje

"..że wszyscy poważają fryzjerów"?? haha. Ja żadnej fryzjerce nie zazdroszczę. Sama przez rok praktykowałam ten zawód, i nie dałam rady.. Co prawda opłacalny zawód , ale tylko dla wytrwałych- zarówno psychicznie, fizycznie i emocjonalnie ;] . BUs

Gość wytłumaczcie mi raz kiedyś
Też mam gg ale nie mam pojęcia w jaki sposób rozmawia się z obcymi osobami i je podrywa? Wpisujecie byle jaki numer, "cześć" i czasem trafia się fajna laska? Ktoś w ogóle reaguje na zaczepki obcych numerów na gg jeśli nie zna z nikąd autora?

nieee!!! Uwielbiam mój zawód, jestem mega pasjonatem. A no wiecie że liczy się pierwsze wrażenie więc chciałem zrobić to "wrażenie" :classic_cool: Jakby nie było już się przyznałem i wyszło na to że dziewczyna się od razu skapowała tylko jak powiedziała "ciągnęła to bo chciała się jeszcze troche pośmiać". Trzymać kciuki! a ja ją znalazłem na my-space. I później mi dała nr gg. Nie tak że napisałem do niej na jakiś niewiadomy numer.

taki portal społecznościowy, coś jak nasza klasa tylko bardziej rozbudowane www.myspace.com Ej :D Ale ja bym to ciągnął dalej, tylko że ona ku swej uciesze zaczęła mi zadawać jakieś mega specjalistyczne pytania o grzebienie i inne cuda. Dzięki :)

Hhe;)) Założyłam konto na tym my-space`ie ale jak narazie nie wiem nic na temat tego :P Troche sie powkurzam ale w koncu do tego dojdę;P