Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy dramat

Zmarnowane życie!

Polecane posty

Gość prawdziwy dramat

Od kilku miesięcy dorabiam dodatkowo jako prostytutka!!!!!! nie mam innego wyjścia!!!! Pracowałam,zarabiałam 1500 na reke, starczyło dla mnie i dla mojego syna. Teraz sytuacja się pogorszyła!!! moi rodzice oraz brat z bratową wylądowali w więzieniu. Ojciec z bratem za gwałt!! a matka za pobicie tej dziewczyny która została przez nich zgwałcona. Wychowuje swoje dziecko i dwójke dzieci mojego brata który teraz siedzi. Ja teraz pracuje i zarabiam własnym ciałem by utrzymać całą trójke. Na szczęście został mi najstarszy brat który wie o moich dodatkowych zarobkach i mimo wszystko mnie wspiera w tym. Sam ma problemy z alkoholem ale jest mi bardzo pomocny!

Gość dddddddddddddd
tak,wiemy glen i jesz jej kupe

Gość prawdziwy dramat
Dla mnie to prawdziwy dramat. Najbliższa rodzina w więzieniu a ja tutaj jestem uwiązana z trójką dzieci(w tym tylko jedno moje)!!!!!!!! Mieszkamy w małym mieszkaniu gdzie ludzie wszystko o nas wiedzą, na szczęście nie wiedzą jak zarabiam pieniądze ale wiedzą o tym że moi bliścy siedzą za kratkami. Czasami mam ochote odebrać sobie życie.

wez nie piwrdol bzdur, bo gdybys wychowywala 2 bachorow twojego pochujanego brata to bys od pomocy spoleczneh dostawala 2 tys miesiecznie!!! prowokacja!!

Gość pomoc socjalna
Uważaj kobieto bo możesz stracić te 2100 zł. pomocy

Gość dddddddddddddd
a co kupy nie było???:P

Gość prawdziwy dramat
To nie prowokacja. Jestem pod stałą obserwacją kuratora, i musze się pilnować bo jak wyjdzie prawda na temat mojej dodatkowej pracy to zabiorą całą trójke do domu dziecka:( Ciężko mi z tym czuje się jak szmata.

Gość ldjfor
wiesz co idiotko- słów mi brak i wcale mi ciebie nie żal- znalazłaś sobie wymówkę żeby się łajdaczyć- nie oceniam cię ale nazywam rzeczy po imieniu- twój pseudo brat i pseudo ojciec zgwałcili dziewczyną a twoja pseudo matka jeszcze ja pobiła a ty nazywasz ich najbliższa rodziną?? Qrwa!!! Zamiast olać ich i uciekać z synem jak najdalej od tej patologii to ty wzięłaś jeszcze bachory tego gwałciciela i je wychowujesz?? I puszczasz się dlatego aby utrzymać dzieci swojego brata gwałciciela?? Szkoda dzieci ale to twój brat i bratowa są za nie odpowiedzialni a nie ty- a jak on zrobi sobie jeszcze 10 cioro bachów i będzie siedział w pudle ciągle za coś bo jak wyjdzie to dlej będzie zapewne rozrabiał to może wtedy nakażesz swojemu synowi się prostytuować żeby razem z tobą utrzymywał twoją patologivczną rodzinę?? Ogranij się trochę idiotko- a co do twojego brata i starego- oby zdechli w tym więzieniu za to co zrobili tej dziewczynie

Gość prawdziwy dramat
Sytuacja naprawde jest dla mnie wystarczająco ciężka! Oni i tak wyją z więzienia za dwa lata! jeśli chodzi o dzieci to nie moge ich zostawić sama. Rodzina mi zawsze pomagała a teraz ja miałabym ich olać. Ani brat ze swoją żoną ani rodzice nigdy mnie nie skrzywdzili. Wiem że zrobili źle ale to mimo wszystko rodzina. Na szczęście został mi jeszcze jeden brat który mnie wspiera:(

Gość prawdziwy dramat
Oceniasz mojego ojca i brat ale oni napewno się już zmienili, pewnie zrozumieli swój błąd. Zależy mi na tym żeby pomóc dzieciom. Nie potrafie zostawić ich bez pomocy. Wiem co to znaczy zostać sama! mnie zostawił facet z dzieckiem! i na kogo mogłam liczyć! Tylko na swoją rodzine!

Gość xswsx
Ja tam ciebie rozumiem autorko! W końcu oni byli dla Ciebie dobrzy więc Ty chcesz odpłacic im tym samym :) Mam nadzie że twoj tata i brat są na dobrej drodze:)

Gość współczuje dylematu

Gość kobieto weź dzieciaki i ucieka
j byś kiedyś nie pisała tutaj mój syn siedzi za gwałt bo nauczyli go tego dziadek i wujek:D:D:D

Gość gratuleje decyzji

Gość ano..
A bratowa za co siedzi? To ją gwalcili? :O

bratowa pobiła matke za to chłopów nie upilnowala i gwałcili ,tam było jak w tym wierszu tuwima jeden za drugim stali i ... lali sie po ryjach