Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam tak samo

Przejmować się tym czy nie ?

Polecane posty

Gość ja mam tak samo

Od 3 cykli mam bardzo słaby okres , prawie go nie ma. Pare małych plamek krwi i to wszystko. Jeszcze ta krew to nie taka normalna bo brązowa ,a do tego wszystkiego jest sporo śluzu. Po drugim takim cyklu zadzwoniłam do mojego gina , a on powiedzial, zeby poczekać na kolejny i wtedy do niego zadzwonic. Dodam , ze bralam kiedyś tabletki ale przestałam i mialam okres normlanie. Czy któaś z was tak miała?

Gość ja mam tak samo
upup

Gość ja mam tak samo
upup

Gość ja mam tak samo
nikt tak nie miał?Albo nie słyszał o takim czymś?

Gość ciężko powiedzieć
To nie musi być nic poważnego. Może jakieś zaburzenia hormonalne... Lekarz na pewno to sprawdzi. A co myślisz że to może być ciąża?

Gość ja mam tak samo
Szczerze mowiac to nie mysle, zeby to była ciąża. Kocham sie bez zabezpieczenia itd ale mysle, ze przy ciaży to jakieś objawy powinny być , a tu nic.

wcale nie muszą być objawy. Ja bardzo późno zaczęłam mieć objawy ciąży. Jakos w 5/6 miesiacu pojawiła sie zgaga.. A tak to nic. Z tego co wiem to do 5 miesiaca ciąży mogą występowac plamienia. Więc skoro kochasz się bez zabezpieczenia... Hm.. pamiętaj - facetom nigdy nie ufa się do konca ;)

Gość per-ła00
hehe zapamiętam :) Nic , nawet mnie piersi nie bolą ani nie urosły. Nic zero. To co test lub lekarz?

Gość ja mam tak samo
to ja pisalam :)

najpierw zrobiłabym test. Jeśli wykarze ciążę to masz odpowiedź na pytnie. Jeśli jedna krecha - szukaj dalej, ale tym razem u lekarza. niech porobi badania, a nie odsyła Cię na następny miesiąc. Lekarze już tacy są. Celowo spławiaja pacjentki zeby później przyszły...PRYWATNIE. Ale nie daj sobie :)

Gość ja mam tak samo
No to zrobie test , zobacze co i jak ,a jak nie to pomaszeruje do lekarza i poprosze o badania. Z tylko wynika, ze teraz jak to by byla ciaza to by byl 3 miesiac lub nawet 4 czy mozliwe zeby mnei piersi nie bolały ani nic?

przeciez pisałam ci, ze mi nic nie było. Zero bólu piersi. Tylko delikatnie pobolewał brzuszek jak na @. Ale prawie wcale niewyczuwalne. Ale każda kobieta ciążę rpzechodzi inaczej. jedne wymiotują jak koty, a drugie czują się jak młody Bóg:)

Gość ja mam tak samo
Bardzo dziękuje wróżko :*