Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.ninia

Orbitrek.

Polecane posty

Gość a.ninia
Witam :) przepraszam za nieobecność, ale nie miałam dostępu do komputera. ja na narty wybieram się we ferie, nie umiem nic a nic jeździć także mam nadzieje z nie wrócę z nogami połamanymi ;) i też niestety zrobiłam sobie przerwę, ale bardziej z lenistwa niż z z jakiegoś pożytku, nie jestem konsekwentna jeśli chodzi o odchudzanie, dopero mi się to wyrabia

🖐️ ja po 10 min, nie daje rady więcej...no i jeszcze nieskręcony, to się tłucze...waga pokazuje 1 kg mniej...coś drgnęło? rano 10 min i wieczorem planuję 10 cholernie ciężko!!!!

Gość a.ninia
ja dopiero dzisiaj jad e sobie kupić wagę, ażeby codziennie konsekwentnie si ę sprawdzać :) dzisiaj postaram się zrobić więcej plus to 30 brzuszków ;) minerwa-chyba zostałyśmy same, ale musimy się wspierać i damy rade :) :*

Mam :) I od dziś wróciłam do ćwiczeń. Poprzednio dawkując powoli doszłam do godziny ćwiczeń i naprawdę to działało. Bardzo ładnie chudłam i bardzo ładnie ciałko się rzeźbiło. Szkoda tylko, że zaniechałam i efekt mam :( teraz trzeba zgubić. Zaczęłam dzisiaj, zgodnie z programem, który najbardziej mi się podobał :) 10 minut i naprawdę się zmachałam.

Czesc dziewczyny :) Dzisiaj tez sie postaram rozpoczac regularne treningi na orbitreku. Juz kiedys na nim cwiczylam i potrafilam nawet jezdzic po godzinie, ale przestalam i pewnie kondycje mam teraz jak 70cio latka :P Bede brala jeszcze przed treningiem l karnityne,zeby spalac wiecej tluszczu- a jest go sporo do spalenia :P

Gość a.ninia
ja niestety mam małe Kłopotki, także na razie nie ćwiczę. ten specyfik pomaga na odchudzanie? [l karnityna]

:classic_cool: wczoraj miałam przerwę, nie wiem, ale ten sprzęt mnie wykańcza, dostałam dziwnego bólu brzucha, jakby mnie coś w środku łaskotało...a przecież kręciłam tylko 10 min.. ale z tego co czytam o kontuzjach na tym sprzęcie, to jednak nie ma co na siłę się katować...wole marsz

a.ninia, L karnityna pomaga spalac tluszcz przy wysilku fizycznym Choc na diecie tez mozna ja brac i wtedy tez pomaga w chudnieciu.

No i wlasnie skonczylam 25 minut na orbitreku. Okropnie sie zmeczylam :) Poczatkowo zamierzalam zrobic tylko 15 minut,ale sie zawzielam i dobilam do 25 :)

No i wlasnie skonczylam 25 minut na orbitreku. Okropnie sie zmeczylam :) Poczatkowo zamierzalam zrobic tylko 15 minut,ale sie zawzielam i dobilam do 25 :)

:O a teraz dorzuciłam odśnieżanie i było to przyjemniejsze niż ten cały orbi!!!! w dodatku sama muszę na nim zapychać i słuchać , że to prezent! /taka wymówka, bo inni tez bezkondycyjni/

Gość Ef1979
czesc, czytam wasze starania bo mam doła, wiczę od 2 tygodni, ograniczam się z jedzeniem (ilosciowo i nie jem po 17) no a waga stoi w miejscu, chociaż samopoczucie mam lepsze a i po spodniach poznaję ża jest lepiej, zrobiło się troszke luzu, no i cwiczę od pon do pt około 35 min na orbitreku, moze problem w tym że za mało piję w ciągu dnia (około litra), jak myślicie bo jak tak dalej będzie to boję się że stracę motywację

Hej! nie ma co się dołować! i tak jesteś OKY, a waga powinna ruszyć, a może już wyrabiasz mięśnie i one tez ważą...

Gość Ef1979
ok muszę zgubic te kółko ratunkowe, jak nie teraz to chyba już wcale i na wagę wejdę dopiero w lutym i wtedy na pewno będą rezultaty jeruna mój cel to 8 kg mniej i daje sobie czas do maja, moja motywacja jak narazie jest wielka i myślę że tak zostanie dzisiaj zaliczone 45 minut i zauważyłam że z każdym dniem coraz łatwiej i dłużej wytrzymuje a na początku 10 min i byłam zlana potem kręccie dziołszki ile wlezie a sadełko zostanie już ino na zdjęciach

Ja zrobilam 20 minut i okropnie sie jakos zmeczylam. Moze jest to spowodowane pozna pora albo tym,ze jestem niedysponowana.

ef...mówisz, to co trzeba... czyli dodajemy po 2 min dziennie ja kręcę 12-13 min zaczynałam od 2min zlana potem!!!!! ale nie załamuje się, za miesiąc powiem - kręćcie 40 min!

Mnie wczoraj udalo sie zrobic 30 minut a dzis wytrzymalam 36 :) Chcialabym dojsc do 45 minut i robic to tak z 3 razy w tygodniu i dodatkowo godzina aerobiku w jeden dzien tygodnia.

Gość a.ninia
strasznie się ciesze że coraz nas więcej :) niestety mój M, miał wypadek na snowboardzie i leży w szpitalu ze wstrząśnięciem mózgu, także ni w ząb nie ćwiczę ani nie trzymam diety, dopiero teraz biorę się do roboty bo na szczęście już wszystko dobrze. Zastanawiam się nad L-karnityną, ale biorę jeszcze cynk od dermatologa i profilaktycznie centrum codziennie - nie będzie za dużo tego wszystkiego?

Gość a.ninia
puk puk jest tu ktoś jeszcze?

Ja sie Wam dziewczyny pochwale, ze doszlam do 45 minut :) I mysle,ze zostane juz przy tych 45 minutach. Bede starala sie cwiczyc po 3 razy w tygodniu, bo w poniedzialki chodze na godzine na takie zorganizowane cwiczenia wiec wysilek 4 razy w tygodniu powinien wystarczyc. ania, ja Ci nie pomoge, bo za bardzo sie nie ornietuje co z czym mozna brac a czego nie.

Witam, jestem tu nowa :). Kilka dni temu naciągnęłam męża na orbitrek, jest to mój pierwszy orbitrek i z powodu braku kasy nie miałam za dużego wyboru w sprzęcie, kupiłam taki z 5kg kołem zamachowym i na poczatek muszę być zadowolona. Mąż twierdzi że nie wytrzymam i szkoda kasy wiec jak nic nie schudne to bedzie po raz kolejny mówił że miał jak zwykle racje. Przed wczoraj aqua aerobik 45min, wczoraj orbitrek na najlżejszym obciażeniu 60 min do tego zaczęłam brać 2 x2 tabl Term Line II, dzis orbitrek 50 min i wieczorem aqua aerobik 45min. Bolą mnie łydki, ramiona i trochę w krzyżu. Mam zamiar codziennie ok 60min wytrzymac na orbitreku i aqua aerobik 2 razy w tyg po 45min. Póki co to zauważyłam że ciągle chce mi sie pić. Sporo kg mam do zrzucenia. Uparłam się i albo schudnę albo zdechne ;) Pozdrawiam :)

Czesc dziewczyny , ja tylko na chwilk e, jestem uzalezniona od orbitreka ( ja mowie na niego cross trainer ) cwicze codziennie godzine pomijajac weekendy super efekty po ciazy schudlam 13 kg w 3 miesiace bez zadnej konkretnej diety oczywiscie nie objadalam sie ani nie dogadzalam fastfoodami , mowie o normalnym odzywianiu POLECAM POLECAM POLECAM

polecam tez l. karnityne jak najbardziej wzmaga efekty cwiczen ja uzywalam TERMOLINE II Olimp Labs pomaga ale tylko jak cwiczycie , brane same bez cwiczen tylko dezorientuja organizm powodzenia w walce

13 kg w 3 miesiące hmm marzenie no o ile wytrzymam to chciałabym osiagnąc taki efekt :) Pozdrawiam

Ja do niedawna ćwiczyłam na orbitreku na siłowni, teraz jednak nie mam czasu tam chodzić i postanowiłam sprawić sobie orbitreka do domu. Widziałam już nawet taki model jak chcę na sports-men.pl Wiem, że aby poczuć efekty trzeba ćwiczyć podobno 30 min. Dopiero wtedy tkana tłuszczowa zaczyna się spalać.