Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inez91

tabletki + duomox...dziwna sprawa. pomozecie?

Polecane posty

biore regularnie yaz, 5 dnie temu kochalam sie z facetem. dzis jestem na 11 tabletce i lekarz przepisal mi duomox. czy po 5 dniach od stosunku nawet jesli antybiotyk obnizy dzialanie tabletek jest szansa na ciaze...bo juz nie wiem czego sie trzymac;/ nie smiejscie sie ze mnie....po prostu chce byc bezpieczna

Gość mineral20
nie wiem ale to chyba dziaal tydzien wstecz zapomnisz w jednym tygodniu a stosunek byl tydzien wczesniej to mozesz byc..ale to w przypadku pominiecia

Gość Opinia...
Jak bierzesz antybiotyk i antybiotyk, który obniża skuteczność środków anty (info w ulotce antybiotyku jest podane), to powinnaś się zabezpieczać dodatkowo przez czas brania antybiotyku.

no i wlasnie nie wiem co robic. dostalam jeszcze masc na ta noge z antybiotykiem.. i juz glupieje bo jak on przenika przez skore to tez oslabia, co? dzis 6 dzien od stosunku i chybazaczne ich uzywac...bo noga tak mnie boli ze szok. a i zadnych tabletek niepominelam.

Gość autorka topiku123
inez z Duomoxem bym się wstrzymała 1 dzień tak dla pewności, gdyż ten antybiotyk obniża działanie anty. Plemniki (rzadko), ale mogą żyć 7 dni, więc gdyby dziś nastąpiła owu na wskutek obniżonego działania anty szansę na wpadk minimalne mogły by być. Maść stosuj spokojnie, żadne maście nawet te z antybiotykiem nie mają wpływy na antykoncepcję hormonalną. Znam się na tym, bo sama biorę masę leków i zawsze pytam lekarza o ich wpływ na tabletki anty.

dziwekuje Ci bardzo:* uspokoilas mnie. z antybiotykiem sie jeszcze wstrzymam bo masc troche pomaga. dzieki wielkie jeszcze raz:*