Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tetrriiaaa

Tęsciowa z piekła rodem..

Polecane posty

Gość tetrriiaaa

Teściowie mieszkają od nas daleko, odwiedziny raz do roku no ale za to dłuższe. Teść był u nas tydzień i wrócił do domu bo ma pracę. Teściowa siedzi już drugi tydzień i ma zamiar chyba drugie tyle. a ja już nerwowo nie wytrzymuję i coraz cześciej mam wizję o tym jak ją zabijam na różne wyrafinowane sposoby. Poucza mnie bo nie wiem że: - dzieci nie jedzą z dorosłymi przy stole - dzieci powinny podnieść rękę a dopiero później mówić - dwójka dzieci to patologia, powinno być co najmniej piątka - dzieci do 12 roku życia nie powinny jeść nic innego oprócz produktów mlecznych - w zimę się nie otwiera okien - kąpać sie tylko raz w tygodniu - pracująca matka to patologia - chodzące dzieci do przedszkola czy żłobka to samo zuuuuuooo - książki o innej tematyce niż bajki powinny być zamkniete w jakims sejfie a najlepiej spalone wraz z autorami na stosie - spanie jeszcze o godz. 7 rano to coś nie do pomyślenia - pranie w pralce automatycznej to wstyd - zmywarka to ucieleśnione zło - inteligentny człek swetrów nie kupuję, sam je sobie dzieje - żona i matka nie ma prawa eksponować się ładnie (Broń Panie Boże bluzkę z dekoltem - bluźnierstwo!) - antykoncepcja to wróg numer jeden - seks raz na miesiąc I tak małpa jedna przez cały dzień mi jęczy o tym co powinnam wiedzieć a jednak nie wiem!Ponadto z 50 razy usłyszałam o innej dziewoi do której startował kiedyś mój mąż i że to ona powinna być jego zoną bo na pewno by wszystko wiedziała i dobrze robiła. Dzieci boją sie z pokojów wyjść bo ta zaraz na nich też nadaję az doprowadza ich do płaczu. Jak wyjedzie będę najszczęśliwszą osobą w tym układzie słonecznym!

hahaha, rzeczywiście z piekła rodem. Za to mój teść to prawdziwy burak!!! Wstydze sie za niego, kiedy przyjeżdża do moich rodziców. Klnie, jak szewc (co drugie słowo, jeszcze przy dzieciach), opowiada zbereźne kawały, wręcz obrzydliwe i w ogóle reprezentuje sobą bardzo niski poziom. Mąż tez się za niego wstydzi.

Gość czytajcie dziewczyny
i nie narzekać na swoje teściowe, bo przy tej Pani....uch....to Hojarska to kobieta o niesamowitym wyczuciu smaku, stylu, gustu itd... wrażliwa i delikatna. Szczerze autorko współczuję. A żeby trochę rozweselić Cię to moja mama miała teściową, która jej mówiła min. : " Ja to z chłopem nie spałam"- tłumacząc mamie, że 3 dzieci wystarczy i powinna już spać z tatą osobno, a chłop to oczywiście dziadek....

Hojarska miało być

ej no co jest h o j a r s k a

Gość tetrriiaaa
Niestety są takie baby... I co roku jest to samo tylko że wywody zawsze nowe.

Gość Iza_30
Nie rozumiem czemu najzwyczajniej w swiecie nie poproszisz tesciowej o wyjazd i nie wpierdalanie sie w wasze zycie. wywal gada z domu i tyle.

Gość tetrriiaaa
Teoretycznie to ona miala z teściem wyjechać, jednak dopiero w dniu jego wyjazdu dowiedzieliśmy się że ona ma zarezerwowany lot w innym bliżej nieokreślonym dla nas terminie. Wywalić z domu,łatwo powiedzie, pewnie by na mnie jeszcze policje nasłała.

Gość mummy3
skąd ja to znam. każde, choćby najmniejsze ułatwienie sobie życia to juz lenistwo. bo przecież również wg mojej teściowej trzeba się naharować to wtedy jest się dobrą matką. najwiekszym problemem mojej teściowej jest używanie pampersów bo pieluchy tetrowe wg niej są o niebo lepsze. i w ogóle na wiele tematów ma takie poglądy że szlag trafia a najbardziej to się ubawiłam jak powiedziała że mężatkom nie wypada nosić stringów bo to już wstyd. masakra. ale ciesz się że teściowie mieszkają daleko bo ja mieszkałam z moimi przez trzy lata i to dopiero był horror.

Gość hehhehhehe
ale wy jesteście dziwne,jak mi tesciowa zwróciła uwagę ile to idzie na pampersy i ze tetrowe sa lepsze-to jej odrazu powiedizałam,że jesli mama chce to chętnie mi może pomóc i kupić czasem opakowanie pampersów a i przy praniu chętnie bym widziała jej pomoc!Od tej pory temat pieluch mam zakonczony,jak mi raz wypomniała że parcuje i dziecko daję do żłobka to ja -może mama się dzieckiem zająć-od razu koneic dyskusji.Teraz to jestem najlepszą synową pod słońcem,bo jestem niezalezna,dzieci dobrze wychowane i jak to określiła moja teściowa i choć jednemu synowi zycie się układa. Kobitki nie dajcie sobie w kasze dmuchać,same robicie z siebie cierpiętnice!