Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana agnieszkaa

pomóżcie.

Polecane posty

Gość załamana agnieszkaa

witam. ostatni okres miałam 23.11. potem w srodku cyklu mialam plamienia, jedne jakby okoloowulacyjne, ale potem jeszcze okolo 20-25 dnia cyklu (nie pamietam juz dokladnie) nie byly to plamienia codzienne, tylko takie pojedyncze, np jednego dnia taki owulacyjny sluz zabarwiony krwia - nie wiem czy to mozliwe 2 razy w jednym cyklu....Potem 25 mialam jednarazową dużą ilość jakby plodnego sluzu( galaretkowaty przezroczysty i duza ilosc) Okres sie nie pojawil. 26.12 zrobilam test - negatywny. potem po 2 dniach znowu negatywny. i 30 - tez negatywny. Okresu brak. Dziś znowu zrobiłąm test - negatywny. Testy robilam roznych firm. Zastanawiam sie czy te plamienia nie byly okresem (chociaz chyba nie bo okres mam zawsze dosc obfity trwajacy do 7 dni. okolo 20 dnia cyklu mialam maly kryzys osobisty(stres) a od 30.12 bylam chora. Pomocy wariuje juz. dziś z tego wszytskiego serce mnie rozbolało, proszę o rady.

Gość załamana agnieszkaa
sluz pojawil sie 25.12 i dalej juz wszytsko w grudniu, przewpraszam za niescislosci.

Gość załamana agnieszkaa

Gość załamana agnieszkaa
prosze o rady

aga nie panikuj, okres moze sie spoznic jezeli bylas chora i bralas leki, ze stesu i jets wiele wiele innych czynnikow mozesz poszukac w necie. Moze idz do lekarza bedziesz pewniejsza co ci jest. Pamietam ze test chyba sie najlepiej robi kiedy sie spodziewasz okresu. A wlasciwie zabezpieczalas sie podczas stosunku??? Jesli tak to malo prawdopodobne ze to ciaza.

Gość załamana agnieszkaa
no tak ale jesli te plamienie nie bylo okresem (a jestem pewna w 80% ze nie) to juz jakies 10 dni po terminie @ jestem wiec test byl wiarygodny

Gość załamana agnieszkaa
poza tym, najbardziej zdenerwowal mnie ten sluz niby plodny jeden przen przed okresem ;/

no widzisz robilas sporo testow.... zrob jeszcze jesen i daj se na luz.. kup taki drozszy bedzie pewniejszy to wkoncu zabezpieczalas sie czy nie???

Gość załamana agnieszkaa
caly cylk, az do dnia 28 cylku sie zabezpieczalismy. Dzieki za odpowiedzi itd ale nadal nie wiem skad ten sluz i co tymi plamieniami. i jesli to nie byl okres to po co mam robic jeszcze jeden test?

Gość załamana agnieszkaa
zaczynam chyba wariować :( nie mam sił już. na dodatek jeszcze troche jestem chora ;/ szlag by to

Gość załamana agnieszkaa
a te badania wykanja mi w laboratorium? mam pojsc i powiedziec ze chce zbadac to i to?

Gość załamana agnieszkaa

Gość Brak miesiączki...
... bo mogło nie dojść do owulacji, albo się opóźniła. Poczekaj tydzień i jesli wciąż nie będzie okresu zrób test i idź do lekarza.

Gość załamana agnieszkaa
ale znowu za tydzien mam zrobic test? zwariuje chyba, i dzis znowu okresu brak ;/

Gość załamana agnieszkaa

I co okresu brak??? A moze ten sluz to jakies uplawy czy co??? Jak sie zabezpieczaliscie to malo prawdopodobne wyluzuj bo stres tez robi swoje i zaraz zajdziesz w urojana ciaze.

Upławy spowodowane są zaburzeniami w gospodarce hormonalnej- najczęsciej progesteron i prolaktyna. Idź do gina, on powinien coś zaradzić lub zlecić badania

Gość załamana agnieszkaa
nie mam zadnych uplawow. gdzie to jest napiane??

okres ci sie mogl spoznic jezeli mialas stres lub chorobe przed owulacja... 14 dni od owulacji pojawia sie okres...

Gość Nicolka.....
Agnieszka a bierzesz tabletki hormonalne? Na co bylas chora? Jak to jakies przeziebienie to kilka lekow na grype i przeziebienie zatrzymuje okres. Ja mialam cos takiego jak bralam tabletki antykoncepcyjne i zachorowalam. Pilam wtedy gripeks w syropie i jeszcze jakies tabletki na grype (teraz nie pamietam nazwy). Tez mialam w srodku cyklu krwawienie, nastepnie nie dostalam okresu a kolejny okres przyszedl normalnie. Lekarz mowil ze to nic groznego i ze czasem sie tak dzieje... Zatrzymanie okresu moze tez oznaczac wielotorbielowatosc jajnikow... Radze isc do lekarza bo mysle ze to moze byc poczatkiem wielu chorob. Pozdrawiam i zdrowka zycze.

Gość załamana agnieszkaa
nie biore tabletek. bralam gripex, eferalgan,cholinex, bioparox i dzis dostalam antybiotyk na zapalenie oskrzeli (okazalo sie ze to jednak nie rzeziebienie). nie mam juz sily a ginekolog najwczesniej przyjmie mnie 20 stycznia...

Gość załamana agnieszkaa

okres może się spóźniać właśnie przez stres i leki.ja kiedyś w pracy miałam stres ogromny i też brak okresu.testy były negatywne,a spóźnienie ponad 2 tygodnie.poszłam do gina,dał mi luteinę pod język,brałam kilka dni i pojawił się okres. A prywatnie nie możesz pójść?

Gość moj problem
witam. moje pytanie ile dni po odstawieniu tabletek nie zajde w ciaze? tak w ogole pytam bo. przez ostatni miesiac bralam tabletki co drugi dzien ostatnia tabletke wzielam 29 grudnia a 2 kochalam sie z moim facetem bez zabezpieczenia i on skonczyl we mnie. okresu powinnam dostac 4 stycznia... i powiem ze ( tego nie mozna nazwac okresem) mialam taka wydzieline brązowa z pochwy ktor trwala dwa dni i na tym koniec. nie mam zadnych objawow czy cos takiego powiem ze kluje( nie boli) mnie brzuch od czasu do czasu i w bokach.temperatury nie mam podwyzszonej ni nic. dlatego pytam czy jest jakas szansa ze zaszlam w ciazy dodam ze bardzo bym sie ucieszyla