Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od nowa

Jestes zadowolona/y ze swojego konta bankowego ?

Polecane posty

Gość Od nowa

Witam. Ostatnio pytałam was w jakim Banku najlepiej jest założyć konto jednak nie uzyskałam konkretnych odpowiedzi dla tego tez pytanie brzmi czy jestes zadowola/y z własnego konta? Może cos Ci nie odpowiada? .. Czy ciężko jest się np. owego konta pozbyc .. ? Jaka waszym zdaniem jest najlepsza opcja.. ? Dziekuję :)

Gość Od nowa
Hoop..

Gość gdzie zakończyła
Mbank jest niezły. Najważniejsze, żeby opłat nie było za przelewy i prowadzenie konta :)

Wielu moich znajomych przeniosło się do Alior banku i są zadowoleni. Ja po paru latach w tradycyjnym PKO BP i wzroście opłat przeniosłam się na Inteligo (w zasadzie też PKO BP),ale tylko internetowe i mniejsze koszty. Przelewy mam po 50 groszy. Za konto nie płacę, tylko 2 złote za kartę.Nie narzekam:)

Jak zamykałam konto w PKO BP to nie miałam żadnych problemów. A z tego co wiem Inteligo też nietrudno się likwiduje, tyle,że póki co nie zamierzam:)

Gość gdzie zakończyła
Podobno od "nowego roku" Alior Bank nalicza większe opłaty więc nie jest już cukrowo :) (proszę usunąć spacje z linka ) http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,7373909,Alior_Bank_znaczaco_podwyzsza_prowizje.html

Gość Od nowa
Ja sama zastanawiam sie na mBankiem jednak z tego co wiem maja i oni swoich przeciwnikow.. Dlaczego ?... Zastanawiam sie tez nad ING .. tylko nie mam nikogo kto by sie orjętował ..

Gość Od nowa
hoop

Gość poczytaj to...
http://forum.gazeta.pl/forum/w,30,104478067,104478606,Jeden_z_najtanszych_bankow_podwyzsza_prowizje_.html każdy bank ma jakieś wady :)

ja mam w ing zmieniają szybko warunki, wprowadzają dodatkowe ograniczenia i opłaty teraz mam direct [internetowe za niby darmo] i też zadowolona nie jestem zmieniłam ze studenckiego, bo ostatecznie po wszelkich reformach moje studenckie zrobiło się niczym vip-owskie direct w ing już był, ale tez zaczęli reformować i stracili klientów i teraz też czekam na ich dodatki beznadziejne są karty zbliżeniowe, bo i tak nimi nigdzie szybko nie zapłacisz, a za nie płacisz jak ja się orientowałam alior mi się podobał,konto walutowe, i mbank, bo za darmo, ale ja jakoś muszę mieć coś na kształt pko, ing, żeby czuć się pewniej, więc mbank odpada czytaj fora, porównania kont, np. na money.pl i koniecznie warunki umowy :)