Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę się obawiam

Kochane mamusie

Polecane posty

Gość trochę się obawiam

Czy w pierwszym miesiącu od zapłodnienia miałyście jakieś objawy? I czy jak wczoraj powinnam dostać okresu, a nie mam go jeszcze to można zrobić już test?

Gość 2 pytanie
tak mozesz

Gość jak to jest ze są na tym
świecie kobiety które kompletnie nie znają swojego organizmu, nie znają podstaw dotyczących funkcjonowania swojego ciała?? o miesiączce to chyba jeszcze w podstawówce mówiono...:o

Gość trochę się obawiam
Ale po chuj się odnosisz jak nie zamierzasz odpowiedzieć na moje pytanie? Jak Ci przeszkadza moje ograniczenie to spiżdżaj :-o

pokazałas się z najlepszej swojej strony?? :D gratuluję:D

Gość możesz zrobić
ja nie mam okresu ale w ciąży nie jestem więc niech nikt nie pieprzy o podstawówce bo w podstawówce a nawet w liceum czy na moich studiach nikt mnie nie uczył o problemach hormonalnych i zaburzeniach miesiączkowania, które pojawiają się niewiadomo skąd! Ja miałam w ciąży bolesne piersi i nudności. To nie były takie poranne nudności tylko raczej "zapachowe". wszystko mi śmierdziało. Jedzenie, perfumy, pasta do zębów itd i ciągle miałam odruch wymiotny.

no co ty nie powiesz?? a mnie w 6 klasie podstawówi uczono zę brak okresu moze oznaczać ciązę lub inne zaburzenia... z drugiej strony, wychodzicie kiedykolwiek do kibla zanim zapytacie na forum czy już możecie??

Gość trochę się obawiam
jak to jest ze są na tym - chuj Ci w oko 🖐️ to jest pokazania się z tej lepszej strony. Właściwie do tej pory nigdy nie miałam problemów z regularnością moich miesiączek, a jak zaczęłam łykać tablety to już w ogóle wszystko co do godziny, dlatego tak się trochę teraz denerwuje. Chociaż oprócz tego, że miesiączka spóźnia mi się dopiero 2 dzień nie miałam żadnych objawów. No nic, dzięki. I tak będe musiała ogarnąć ten test ciążowy i już.

ojej uraziłaś moje delikatne uczucia twoimi brutalnymi słowami... chyba pójdę skoczyć:D lecz się na nogi, bo jak pójdziesz z głową do lekarza to cię wyśmieje:D