Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co loto

Do czego jest zdolny załamany/rozbity facet?

Polecane posty

Gość o co loto

Podawajcie przykłady z waszego życia.. jak zachowywali sie załamani faceci z/ jakiegoś powodu ?!

Gość potrzebne jej bo
nie bylo taki3go tematu na kafe i chce byc orginalna:)

Gość ja powiem tak.....
jedni piją w samotności na umór albo w knajpach i się awanturują do tego..... inni zamykają się w sobie ....a super wrażliwiec może nawet sobie coś zrobić ...różnie wszytko zależy od charakteru człowieka .... wielkości problemu i radzenia sobie z nim

Gość nic nie wiem
moj Ex, siedzi pod drzwiami mieszkania moich rodzicow nocami, godzinami. Placze.. Dusi się(musiałam raz wzywac pogotowie i to jeszcze w sylwestra) Klamie miesza wszystkich w nasze sprawy. Nie pije,nie je,nie spi obiecuje Klęka przede mna

Gość załamany3213
mój jak się z nim kiedyś pokłóciłam wychodził z domu przez okno hehe z pierwszego piętra

Gość załamany3213
No i ma podobnie jak ex pani nic nie wiem. Tylko nie wysiaduje u moich rodziców

Gość o co loto
No ale ciekawe czy naprawde tak sie zachowuja bo tak czuja czy tylko udaja

Gość Osobiscie znam jednego
co z powodu miłości do kobiety poszedł w hazard..Kiepsko z nim z tego co wiem.

Gość nic nie wiem
No wlasnie moja facet tez chodzi do kasyna,czesto jak sie poklocimy i mowi mi ze to jest moja wina ..!?

Gość constantine rrr
Stracił prace,kasę, a następnie olewał,ignorował,zmieszał mnie z błotem i zostawił...coś jeszcze? ;(

Gość nipotina
Jest zdolny do: mieszania blizszych i dalszych znajomych, aby o oni zalagodzili spor. Gdy to nie pomaga doszlo do: sledzenia, pobicia chlopaka, z ktorym rozmawialam, upozorowania wlasnego wypadku samochodowego i masa innych rzeczy. Pomijajac niezliczona liczbe sms-ow, telefonow, wystawiania pod drzwiami i kwiatow. Rozzaony facet jest zdolny do wszystkiego, od przeprosin w najbardziej klasycznej wersji, do szantazu, przemocy i innych bredni. I to wcale nie bylo zakonczenie wieloletniego zwiazku. Odeslanie z kwitkiem zonatego, oraz starszego faceta o 20 lat.

Gość mariusz79
Załamany naprawdę facet jest skłonny nawet do samobojstwa, duzo bardziej niz kobietka:(

Gość o co loto
Mariusz a mozesz opisac jak sie zachowuje taki facet? Nie chodzi mi o skrajne przypadki.. typu jak samobujstwo

Gość mariusz79
To zależy od osoby. Kolega powiesił się przez dziewczynę chyba. Ale tak na prawdę nie wiadomo, nic nikomu nie powiedział. Potem tylko domysły były. A że zawsze był dość tajemniczy i nie skory do zwierzeń to nikt się nie domyślił, co mu leży na sercu. A kiedyś słyszałem, że takie osoby zawsze dają jakiś znak - takie nieme wołanie o pomoc..Ja się nie domyśliłem, z tego co wiem jego bliscy też nie.

Gość parszywe kotki
Mimo, ze rozstalismy sie definitywnie - posiada swiadomosc ze go kocham. To nie ulegnie zmianie. Znam Go i wiem, ze pojdzie do przodu. Prawdopodobnie zapomni.

Gość nic nie wiem
Mariusz,tez mysle ze zawsze taka osoba daje jakis maly sygnal. Wyobrazcie sobie taka sytuacje.Rozstalam sie z facetem on ciezko to przezywal.Powiedzial mi cos takiego: w domu jest ukryta koperta jesli ja znajdziesz to bedziesz wiedziala a jesli jej nie znajdziesz to bedze to dla Ciebie zagadka do konca zycia ...! to co ja mialam pomyslec? pomyslalam o najgorszym, wiec napisalam do jego siostry o tym ze on cos takiego mi powiedzial a ona na to ze ja sobie dodaje..ze nie mam udawac ze sie martiwie i nie dodawac scenariuszy.No to jest normalne ?... a co bedzie jesli naprawde sie zabije..

Gość o co loto
up up

Gość o co loto
??????

Gość o co loto
??????

Gość a co gdyby
Jesli sie nie jest przykladnym czlowiekiem slowo zlamany/rozbity nabiera nowego znaczenia. To dziala w dwie strony. Bo moze sie okazac ze taki ktos jest zwyklym projektem