Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Czemu grube modelki zamiast mówić nie chce mi się odchudzać mówią nie chcę

Polecane posty

wyglądać jak wieszak" ????? albo nie mogą sobie pączka odmowic :o sora. chodziło mi o fotomodelki, do modelek im daleko...

Gość bo wyglądają jak szafy

http://www.lansik.pl/16723/pulchne-modelki-w-sesji-dla-magazynu-v-zdjecia/ Chodzi Ci o nie? Według mnie są bardzo ładne. Niektóre jednak uważam, że mają nadwagę i powinny trochę schudnąć. Tak aby mieścić się w prawidłowym BMI - dla zdrowia. Za to ostatnio byłam z chłopakiem w kebab barze. Widziałam jak bardzo otyła dziewczyna zamówiła zestaw xxxl... My we dwójkę chyba byśmy nie zjedli. Tego to akurat nigdy nie zrozumiem.

Gość hheeejjj
zakładasz tematy o sobie hahahahaha

a dlaczego sucho i krzywonogich,nikt nie chce fotografowac???????

właśnie weszłam na pewien portal dla modelek...i tam te grube się usprawiedliwiaja jak im ktoś napisze krytyke "grubasie" to one "nie chcę wyglądac jak wieszak" czyli że ich marzeniem jest mieć 10-20 kg nadwagi?? swoją drogą widziałam dziewczynę mojego wzrostu , która wpisała sobie 6 kg więcej niż ja , a wyglądała znacznie bardziej anorektycznie. no wyobraź sobie że mnie chcą fotografować i nie mam z tym problemów ;) mogłabym wstawić profesjonalne zdjecie ale tam niestety jest twarz :o